Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
San Francisco

Cepite se za #slavazelenskemu
img.jpg

disc

Guru
4. feb 2011
2.485
605
113

Rusi bi kar nacionalizirali fabrke. Me zanima,kdo bi si po takem denanju še upal investirati v rusiji?

Kar se pa Lj tiče,bi pa res bilo,glede na trenutno situacijo,ukiniti emisijske kupone in kuriti še naprej na premog oz lesno biomaso. Sam pomojem bojo šli vsi energenti gor,tudi les in peleti, ker se bo povečalo povpraševanje.

• Haha
Reactions: jonny77

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.520
2.441
113
Jaz bi na njihovem mestu opozoril Ruse da bo EU v vojaškem spremstvu tja poslala ekipo iz agencije za Mednarodno varnost da preveri stanje na terenu, konec koncev imamo skrb za lastno varnost, zraven tega nam Ukraina to dovoli in ne rabimo prosit za dovoljenje Rusov saj ne vstopamo na njihovo ozemlje. Pa naj napadejo če upajo. Me zanima kak bi bil odziv.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.007
7.178
113
Jaz bi na njihovem mestu opozoril Ruse da bo EU v vojaškem spremstvu tja poslala ekipo iz agencije za Mednarodno varnost da preveri stanje na terenu, konec koncev imamo skrb za lastno varnost, zraven tega nam Ukraina to dovoli in ne rabimo prosit za dovoljenje Rusov saj ne vstopamo na njihovo ozemlje. Pa naj napadejo če upajo. Me zanima kak bi bil odziv.
Nima jajc eu za to, ker so posrani zaradi nukov

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.520
2.441
113
Hahahaa razglabljate o energentih. Življenja kot je bilo do napada, je konec. Za 10-15 let, če se vmes ne bomo do konca pobili.

Pa ni samo Putin kriv tega sranja. Zda v največji meri ruši svetovni red.

Jonny prekmurski a si sigurnem da samo za 10-15 let? Da ne vsaj za 25 do 50 let? Kurba, vsi ste postali strokovnjaki.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.672
4.891
113
Rus: Objekt je pod nadzorom Ruskih varnostnih sil zaradi ukrajinskih groženj o sabotaži in deluje s primerno zmogljivostjo ter v skladu z vsemi varnostnimi ukrepi. Dostopa ne dovolimo, saj objekt stoji na območju posebne vojaške operacije. Kakršenkoli vstop EU strokovnjakov in vojske na območje Ukrajine in še posebej na območje posebne vojaške operacije bomo razumeli kot vojno napoved.

EU: Ok, hvala za vaša zagotovila, da je vse v redu, obisk ne bo potreben.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
S počasno vožnjo do mira
100 kmh na ac, 80 izven mest in 30 v mestih.
Nedelje brez avtomobila.

Ter notranjo temperaturo spustite na 17C.
Vse za svobodo !

Priporočam, da avto prodate, tako ne boste več financirali Putina.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: bertoncl in jonny77

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.520
2.441
113
Rus: Objekt je pod nadzorom Ruskih varnostnih sil zaradi ukrajinskih groženj o sabotaži in deluje s primerno zmogljivostjo ter v skladu z vsemi varnostnimi ukrepi. Dostopa ne dovolimo, saj objekt stoji na območju posebne vojaške operacije. Kakršenkoli vstop EU strokovnjakov in vojske na območje Ukrajine in še posebej na območje posebne vojaške operacije bomo razumeli kot vojno napoved.

EU: Ok, hvala za vaša zagotovila, da je vse v redu, obisk ne bo potreben.

Pičke. Torej so zajebali in bi jih morali (EU) zavarovati pred rusko okupacijo.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Car

POSTman
4. avg 2007
8.617
2.407
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Kako je javno podjetje Energetika Ljubljana Damijanu Jankoviću pomagalo v poenostavljeni prisilni poravnavi, s katero se je podjetje Electa Inženiring rešilo 13 milijonov evrov dolgov?

Politika ni v zakupu plina ampak v srbkskem biznisu...

Ampak kot rečeno glupa politika javne firme je pač v srbjanskih poslih...

Ampak Janša je kriv...
Pa saj ne morem verjet!!!
Ok, da ste v temo privlekli Janšo še nekako razumem, ampak da ste pa Jankoviča!? Bolniki ste, res!!!!

• Všeč mi je
Reactions: bizi in bertoncl

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.672
4.891
113
Pičke. Torej so zajebali in bi jih morali (EU) zavarovati pred rusko okupacijo.
Seveda bi jih lahko. Ko bi Putin kopičil vojsko na mejah Ukrajine, bi mu lahko Nato rekel, da gre za državo vitalnega pomena za EU in bodo odgovorili z orožjem, če se jo drzne napasti. Od tu naprej sta le dve opciji. Putin se umakne in začne pogovarjat. Ali pa tretja svetovna vojna.

Verjetno ti je jasno, da je to precej dober razlog, da se EU ni upala vmešati s svojo vojsko. Dodaj še razdrobljenost EU in Nata in ni šans, da bi se kar zedinili o vojaškem spopadu.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

hermann

Guru
19. mar 2014
9.828
6.781
113

Moskva: V pogovorih s Kijevom dosežen napredek, cilj ni menjava ukrajinskega vodstva​

fake new, glede na to, da našim medijem načeloma ni verjet?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
ZDA bo drago prodajala venezuelsko nafto EU

Tudi Iran ne bo več bad Guy.

Vse več držav se odloča za prepoved izvoza hrane

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.551
480
83
Dekret o dns blokadi je očitno prispel do slovenskih operaterjev: rt.com preko telemacha ni več dosegljiv, cloudflare serverji ga še vedno pravilno resolvajo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.