Jesus tud sarkazma več ne loči.Spet optićni z svojim (ne) poznavanjem...
Tole je komedija od vojske...Ne vem, ali je to posledica dostave orožja, ali dodatnih borcev, ali dobra taktika ali pri rusih res nekaj ne štima...
Ampak tole mi deluje kot nek pat položaj v nastajanju...
Ne laznjivi zlocinec je vceraj stevardesam zagotovil da pobijat Ukrajincev ni poslal niti enega nabornika ,ampak samo tezke profice.Tole je komedija od vojske...
Očitno gre za neizkušene nemotivirane nabornike, ki so prisiljeni v vojsko...
Me zanima koliko imajo dezerterjev.
sem ravno zjutraj bral razpravo, da je posnetek zmontiran, stevardese pa dodane naknadnoNe laznjivi zlocinec je vceraj stevardesam zagotovil da pobijat Ukrajincev ni poslal niti enega nabornika ,ampak samo tezke profice.
Tem svinjam je spet samo za svoje mar.Bennett reportedly spoke with Putin for three hours, during which the Israeli prime minister raised “the issue of the large Jewish community caught up in the war in Ukraine.”
Tem svinjam je spet samo za svoje mar.
visa and mc suspended... hahaMasilo za clanek. Sem napisal zakaj je tale sel do Putina in Sxholza med praznikom, ki ke svetinja v Izraelu. Naj namignem, razišči ozadje Olafa.
A tiste, ki so priplavali sem?Mstercard in Visa ukinjata podporo. To bo imelo posledice tudi za turiste, ki so v Sloveniji.
Dokaza za to ni, samo ljudje nočejo in ne morejo verjet.sem ravno zjutraj bral razpravo, da je posnetek zmontiran, stevardese pa dodane naknadno
Putin prav, da gre vse po planu......Zanimiv vpogled v logistične težave Rusov.
Ukrajinci sesuli ogromno mostov, itd.
Če je seveda kaj res od tega.
Bomo videli če
Putin prav, da gre vse po planu......
Ali mu je dolg čas in vabi nato na obisk?
Ne to je iz obupa.Ali mu je dolg čas in vabi nato na obisk?
včeraj sem zaznal težave z gps v hribih, slabši signal, prej je tam lovilo vrhunskoHawkEye 360 detects GPS interference in Ukraine
Prior to the Feb. 24 invasion, HawkEye 360 noted increasing GPS interference near Ukraine.spacenews.com