Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.150
16.391
113
V ZDA ga lahko ti mirno USTRELIŠ ;).
Ja, če si lastnik in uporabiš "trespassing" za izgovor in ne odtujitev premoženja, vsaj mislim no, lahko, da se motim. Kot naključni mimoidoči pa verjetno ne moreš nič, morda pa so podrobnosti dovoljenega odvisne od posamezne zvezne države kot tudi ta dekriminalizacija ropanja do vrednosti plena v višini 1000$ ne velja povsod.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: sad

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.150
16.391
113
Oprosti, to so srednjeveške metode. Pa še tam so bili prangerji bolj civilizirani, vsaj glave so imeli proste. Pa veš mogoče, kakšne kriterije imajo? Tu vidim privezanih veliko žensk. Težko si predstavljam, da bi te odvažale iz štacun cele vozičke televizorjev, prej si predstavljam, da so ukradle štruco kruha za lačne otroke. :evil:
Morda so to res "srednjeveške" metode (v bistvu niso, ker bi jo v takem primeru roparji veliko slabše odnesli ampak reciva temu tako zavoljo debate) samo kaj pa naj drugega naredijo? Pokličejo policijo? Pustijo, da roparji odnesejo karkoli že pač odnašajo in to v situaciji, ko vsem zmanjkuje hrane, vode, oblačil? Kot sem rekel že prej, roparji so lahko veseli, da jih ne postrelijo.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower
I

Izbrisan uporabnik 474

IMG_20220305_120011_165.jpg

Residents of Mariupol gathered to evacuate, but the Militants of "Azov" do not let them leave.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Pac en mi je sliku odlok napisan na pumpi in ni mogu vec k 10l tankat. Ocitno so ene pumpe to nezakonite gor dale al neki.

Goriva je vec kot dovolj. Jenpa problem, ker je trenutno veleprodajna cena visja od maloprodajne in potem nekateri kalkulirajo kaj se jim splača prodajati. Kar pa ni dovoljeno. Ne smeš kar sam od sebe zapirati pump in s tem povzročati paniko na tržišču. Je pa tudi res, da trenutna cena bo sla konkretno gor, ce se ne bo zgodil kaksen izravnalni ukrep ali ma strani OPEC ali drzave. Samo slednji bo konkretno drazji za nas vse.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Oprosti, to so srednjeveške metode. Pa še tam so bili prangerji bolj civilizirani, vsaj glave so imeli proste. Pa veš mogoče, kakšne kriterije imajo? Tu vidim privezanih veliko žensk. Težko si predstavljam, da bi te odvažale iz štacun cele vozičke televizorjev, prej si predstavljam, da so ukradle štruco kruha za lačne otroke. :evil:

sej je tudi "srednjeveško" napadat neko in državo in prisilit ljudi, da te sprejmejo.

vojna je kurba. v človeku prebudi tisto najbolj osnovno žival, ki se le bori za preživetje.

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.059
6.258
113
Ta je Rusinja (Krasnoyarsk, Sibirija) v De
ena bolj znanih, uspešnih na Schlager sceni

Kdaj lahko pričakujemo zaplembo premoženja in prekinitev pogodbe z založbami ?

Tako kot se je začelo dogajati bogatim ruskim poslovnežem širom EU.
To da nisi diht si že velikokrat pokazal. Potrjuješ pa vedno znova.

Helena je rojena Ruskinja, njeno državljanstvo pa že doooolgo ni rusko.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
sej je tudi "srednjeveško" napadat neko in državo in prisilit ljudi, da te sprejmejo.

vojna je kurba. v človeku prebudi tisto najbolj osnovno žival, ki se le bori za preživetje.
V srednjem veku so bili kralji in poglavarji na čelu svoje vojske. Kar nekajkrat se je pa zgodilo, da je vsaka stran izbrala svojega borca in kdor je zmagal, tista stran je zmagala.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.502
122
63
Sej po moje to niso glih looterji trgovin ampak tisti, ki hodijo v prazna stanovanja ropat.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
V srednjem veku so bili kralji in poglavarji na čelu svoje vojske. Kar nekajkrat se je pa zgodilo, da je vsaka stran izbrala svojega borca in kdor je zmagal, tista stran je zmagala.

no, jest tud mislim, da bi mogu putin povabit zelenskega na en dvoboj. mislim, da bi bilo hitro rešeno. ne pa da se tam smeje iz tiste pisarne v atomskem zaklonišču.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.447
5.674
113
Pol pa še Macrona dodamo....bo francoska solata ratala!

3 muhe na en mah....

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.447
5.674
113
Kakšne pregrešne misli....

Ceprav poglej naše "pravoslavce".....se nam hitro lah začnejo bunit.....bomo mogl spizdit v svoje vasice na podeželje......

Al kva se je Anis dru...?

• Všeč mi je
Reactions: 8888
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.