Samo on je bil Avstrijec.In pri tem uporabljate čisto nacistično retoriko, tisti ki imajo to možnost pa tudi nscistične metode.
Tudi Hitler je zgolj Evropo osvobajal komunistov, nisi vedel?
3 eur si kamot lahko privščim......Pa ti si ekonomski bedak. A veš zakaj je gazprom padel? Ker bodo zaradi sankcij nehali prodajat nafto/plin na svetovni trg. A veš kdo bo na slabšem? Mi s ceno goriva po 3 EUR in zaprto pipico plina.
Hehe preden bo ta plinovod narejen bomo že fusija v igri... Pol pa spet v jok.Vladimirju se je.be prav tako ostalim
Pa ti si ekonomski bedak. A veš zakaj je gazprom padel? Ker bodo zaradi sankcij nehali prodajat nafto/plin na svetovni trg. A veš kdo bo na slabšem? Mi s ceno goriva po 3 EUR in zaprto pipico plina.
Delnice Krke je tudi že strmoglavila (20%), bitcoin pa tudi kar sem nazadnje pogledal. Dobro je to za kupovanje .. khm, samo denarja imajo precej več rusi kot pa zapufan zahodni svet!
Večino denarja imajo oligarhi...., ki že bežijo kot podgane, zato je tudi bil ban na kripto v Rusiji. Rusija ima veliko denarja... fak a si ti gladek?
Ne samo to, da jih bodo sesuli z embargom, še valuto jim bodo sesul v ničvredno.
Kot pravim, še iz swifta jih naj fuknejo.... V kriptu so pa dobrodošli, mislim, da se bodo vseno tja zatekli kot podgance... Mi pa moramo to izkoristit pump and dump...
haha
Dve stvari tebi niso jasne oni rabijo prodajo energentov samo zato da funkcionirajo....Pa veš kakšen je javni dolg rusije? Imet denar je sploh v stanju vojne malo drugače kot "imet denar ki ga nimaš".
Ko bi ti vedel, kaj vse partuljira nad nami cel čas.. ni vse na FR24.A ta dva USA "mirovnika" se vedno tam patruljirata ?
Dve stvari tebi niso jasne oni rabijo prodajo energentov samo zato da funkcionirajo....
ZDA ni ravno tako imajo industrijo, gospodarstvo in energente..
Matr ti pa nisi ravno bister......
Rusija nima krožne ekonomije, oni ne ustvarjajo praktično nič, so le šejki....Krožna ekonomija pa to. Rusija je prevelik igralec na sceni da bi izločitev iz igre ne imela velikih posledic na ostalih igralcih. In ja USA v tem primeru pridobi, ne pomeni pa da pridobimo tudi mi (EU oz. evroobmočje) oz. realno ne glede na to kakšna bo situacija smo že izgubili.
Bolj me je zanimalo oz. me zanima, ce se jih v takih razmerah sklati ...Ko bi ti vedel, kaj vse partuljira nad nami cel čas.. ni vse na FR24.
danke frau Merkel.......neverjetno pa je v kakšne mehkužce se je prevzgojilo Nemce v 80 letih
Večino denarja imajo oligarhi...., ki že bežijo kot podgane, zato je tudi bil ban na kripto v Rusiji. Rusija ima veliko denarja... fak a si ti gladek?
Ne samo to, da jih bodo sesuli z embargom, še valuto jim bodo sesul v ničvredno.
Kot pravim, še iz swifta jih naj fuknejo.... V kriptu so pa dobrodošli, mislim, da se bodo vseno tja zatekli kot podgance... Mi pa moramo to izkoristit pump and dump...
haha