Kaj je kvaliteta...nekoč so rekli: ustavi se tam, kjer je veliko avtomobilov (ali pa kamionov

) pred oštarijo, ker so sestavine 100% frišne, saj sproti ne folgajo...
Da se v kontekstu cvrtih in zmrznjenih/odtajanih sestavin pogovarjamo o kvalitetni hrani, se preprosto ne moremo. Jaz ne.
Po drugi strani je averzija do raznih Frankotov in ĐejBijev, v kontekstu kvalitete popolnoma nepotrebna. To so z razlogom vrhunske restavracije v smislu kakovosti sestavin (ne zaradi vseh fensi imen jedi). Ni pa to več poceni niti sprejemljivo za več kot posebne priložnosti...in...
...cena je podoben štos. Zadnjič sem v Garaži za 6 pic in p'jačke pustil cca. 100€ in 5€ napitnine. Meni se to ni zdelo drago. Sem prepričan, da je Pizza lahko precej dražja (na pamet mi pade Pops pizza).
Če bi pa te pizze doma delal, bi kakovostne sestavine predstavljale max 25% zneska. Bi pa delal ene 2-3 ure, pripravo testa, vse narezat, pečt, potem pa stroški elektrike, vode,...ker nimam urne postavke težko rečem, ampak bi bilo zagotovo drago kosilo
Tisto, kar sam pripravim je zame in tiste, ki jim postrežem najbolj hranljivo in neprecenljivo, ker je vedno ščepec ljubezni v jedi.