Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Torej, ko bo tebi otrok pojamral, da ga v šoli tepe bully, mu boš rekel, da naj pač potrpi in se nauči živet z njim?

Saj otrok bo odrasel in šel vstran od bully-a, 44mio ljudi pa tega ne more, ker imajo bullyja vedno za vratom.

ja, pač se distanciraš od njega. sej ko bo ostal sam, in bo sam prišel nazaj prosit za prijateljstvo.

Sej smo imeli vsi v vsaki družbi bullye. kako se je končalo za njih?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Pomoje dovolj nazorno kaj bi se zgodilo, če bi Putin zaprl pipco.

1646215305519.png

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zelo razumeš Putina, ZDA so pa bully. In vse so drugi krivi. Morda nisi tega napisal neposredno, si pa za vojno obtožil ZDA, kar je absurd. Putina vsaj posredno opravičuješ in ga razumeš.

A ni nenavadno, da nekdo, ki je vsaj 6000 km stran diktira energetsko politiko Evrope? A to je tebi sprejemljivo? A to je ekonomska in energetska neodvisnost Evrope. Nisem vedel, da to tako zgleda.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Poišči si kolikorat jih je Putin in Lavrov opozoril, da naj zahod ne dreza tako blizu Rusije, da bodo posledice. Zopet se ga je ignoriralo.

In od kje točno Putinu pravica da odloča kaj bo storila druga suverena država?

A se Putin kdaj vpraša zakaj vsi (razen Lukašenka, zaenkrat) bežijo stran od njegove vladavine in se rinejo v zahodne povezave? Ker je pod komunajzarskim škornjem tako lepo?

• Haha
Reactions: jonny77

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Daj se še malo nasmej. Glej zdaj tole, ku ku.

European Gas Futures Break Historic Maximum, Topping $2,226 Per 1,000 Cubic Meters
The prices of April futures for gas in Europe are rising by almost 60% to its new historic maximum of $2,226 per one thousand cubic meters on Wednesday, according to the London-based ICE exchange.

The price of futures on the TTF index reached a historic high of $2,226 at 08.58 GMT, which is 59.4% higher than the settlement price the day before — $1,396.5 per one thousand cubic meters.

• Všeč mi je
Reactions: roly

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
In od kje točno Putinu pravica da odloča kaj bo storila druga suverena država?

A se Putin kdaj vpraša zakaj vsi (razen Lukašenka, zaenkrat) bežijo stran od njegove vladavine in se rinejo v zahodne povezave? Ker je pod komunajzarskim škornjem tako lepo?

Zato, ker je velik in ker lahko. Pravila niso za vse ista. Saj to bi lahko že vedel do zdaj.

• Všeč mi je
Reactions: roly
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.