private jet...
Iz mojih izkušenj je ta ozek končen cilj stalno povezan z denarjem. Tako da se nahajališča plina tam v krimu in okolici ponujajo kar sama.Ne vem. Verjetno samo ozek krog ljudi pozna končni cilj. Videti pa je, da se bo zadeva speljala celovito.
Mogoče so jim pa pobrali teLJefone....
Mogoče so pa rusi sami uničili telekomunikacijsko infrastrukturo na poti...
Mogoče je pa UA blokirala +7.......cifre iz svojega omrežja....
Elon Musk says Starlink has expanded its internet service to Ukraine, but it’s unclear if anyone can actually use it
dobr no, vsi so ga sral po ločitvi. Torej greš na sodišče in se tam bockaš. ne pa da se spraviš na celo soseščino. Predstavljaj si živet v taki soseski, kjer te nihče ne mara? In da živiš na koncu ulice, in si praktično odrezan od sveta.
Naj raje priredi piknik na vrtu, pa naj spijejo nekaj pira in se zmenijo kot dedci.
ja, sodišča ni bilo, ker je vzhodnjak popenil prej. Kdo je torej bully?
to pa res ni pomembno, ce ga lahko kdo rabi.Elon Musk says Starlink has expanded its internet service to Ukraine, but it’s unclear if anyone can actually use it
Vsega pa tudi ne moreš naprtit ZDA, čeprav imajo ogromno sranja na glavi. Putin niti pod razno ni bil prisiljen v vojno. Njemu gre za vzpostavljanje Velike Rusije, ne pa za nekakšno pravičnost.Ne vem, jaz menim, da je bully USA.
Ne samo PJ tudi potniška letijo. Srbi delajo biznis.
Evropa zaprla, Beograd pa razprodal lete z Moskvo
Medtem ko je skoraj vsa Evropa zaustavila letalski promet z Rusijo, je srbski letalski prevoznik Air Serbia zbral potnike z vseh koncev in razprodal lete do Moskve. Povpraševanje je bilo tolikšno, da so pri Air Serbia morali poseči celo po večjem letalu.siol.net
Ne vem, jaz menim, da je bully USA.