Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Na tvojo žalost jim to ne bo pomagalo. To je samo interni bančni sistem Kitajske....
Kot bi mi recimo imeli sistem z Beogradom...

v ničemer to ne spremeni, ni vise, paypala, ni mastercarda ni nič.....

EU in ostalim ne more nič plačevat niti sprejemat denarja...
3/4 komercialne aviacie je eu in ZDA kot primer...

SWIFT ni nič papa, samo pobožna želja.. Še več centralna banka bo v krču, ps.. tudi Kitajci poslujejo preko swifta.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
se ena, se hujsa noc je za ukrajinci. pritiski se mocno stopnjujejo. kot da bi rus vedno mocneje zvijal roko ukrajini. vmes pogajanja, in ce ni nic, zvije se bolj. klasicnega vojskovanja je konec, spravil se je tudi na civilne objekte, s cimer zeli povecati pritisk na zelenskega, da odstopi, in da se ljudstvo neha upirat. belorusija kopici vojsko na mejah, a govori, da nima namena napadit... to je isto putin govoril... pa ne, da se bojijo, da bi ukrajina napadla belorusijo?

verjetno se enkrat bojo prebili do zelenskega, kaj pa potem? menjava vlade bo tezka, krvava.

danes naj bi se zacela nova pogajanja. upajmo na najboljse. Ukrajina mora pristat na nevtralnost, za zacetek.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.635
113
nihče ne misli, da bo Ukrajina zmagala in šla v protiofenzivo do Moskve

samo z moralno podporo, ki jo zdaj dobiva, prav gotovo ne

treba bi blo nemudoma poslat "humanitarno pomoč" v obliki še kakšne druge oborožitve kot stingerji

• Všeč mi je
Reactions: darjan in Kamele0N

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
se ena, se hujsa noc je za ukrajinci. pritiski se mocno stopnjujejo. kot da bi rus vedno mocneje zvijal roko ukrajini. vmes pogajanja, in ce ni nic, zvije se bolj. klasicnega vojskovanja je konec, spravil se je tudi na civilne objekte, s cimer zeli povecati pritisk na zelenskega, da odstopi, in da se ljudstvo neha upirat. belorusija kopici vojsko na mejah, a govori, da nima namena napadit... to je isto putin govoril... pa ne, da se bojijo, da bi ukrajina napadla belorusijo?

verjetno se enkrat bojo prebili do zelenskega, kaj pa potem? menjava vlade bo tezka, krvava.

danes naj bi se zacela nova pogajanja. upajmo na najboljse. Ukrajina mora pristat na nevtralnost, za zacetek.
Pogajanja so izkjučno zaradi učinkov sankcij..
Zelenskega bodo že rešil, očitno je pa res čudno, da Ukrajinci tako dolgo vztrajajo.

Se mi zdi, da Rusi niso edini z plačanci v Ukrajini... Tole je kljub nesposobnosti razpuščene bande extremno čudno...

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
nihče ne misli, da bo Ukrajina zmagala in šla v protiofenzivo do Moskve

samo z moralno podporo, ki jo zdaj dobiva, prav gotovo ne

treba bi blo nemudoma poslat "humanitarno pomoč" v obliki še kakšne druge oborožitve kot stingerji

Mam občutek, da ko bodo Rusi naredl obroč, da bo okol njih nastal še en obroč plačancev.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.419
5.653
113
Ja lej oktobra so cepljenim aktivirali nanobote, da je sedaj po vsem zahodnem svetu protirusko razpoloženje
Lahko potrdim!

P.s.: to sicer pišem proti svoji volji....ampak so prsti hitrejši od volje, ker sem dobil samo 2 odmerka!

P.s.s.: Иди на хуй!

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Imam občutek, da je EU popolnoma podivjala s temi sankcijami proti rusom (kot nacionalnosti), ker države prav tekmujejo med seboj, kako bi še bolj zajebale ruse (ne Putina, ruse kot narod) - nekaj podobnega, kot covid lockdowni, kjer so države prav tekmovale med sabo, katera bo bolj zaprla svoje ljudi.
Še celo tako daleč se gre, da če se rus, živeč v EU, javno ne opredeli proti Putinu, je odpuščen, skenslan - berem po medijih.

Narod je dejansko padel v podobno hipnozo kot pri Covidu, le da so bili tam targetirani necepljeni, zdaj so pa rusi in vsakdo, ki ne obsodi Rusije. Padli smo iz ene hipnoze v drugo, le da smo zamenjali sovražnika.

Na koncu se je pa izkazalo, da lockdowni niso imeli praktično nobenega učinka na potek epidemije in se mi zdi, da bo tukaj podobno - da sankcije ne bodo imele nobenega učinka na delovanje Rusije in kot pri lockdownih, bomo sami sebi naredili več škode kot rusom.

Ne pozabite, Putin se je na tole pripravljal vsaj 8 let.
saj, Bill G. pa se je na covid pripravljal vsaj 8 let, po anticepilskih govoricah.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Pogajanja so izkjučno zaradi učinkov sankcij..
Zelenskega bodo že rešil, očitno je pa res čudno, da Ukrajinci tako dolgo vztrajajo.

Se mi zdi, da Rusi niso edini z plačanci v Ukrajini... Tole je kljub nesposobnosti razpuščene bande extremno čudno...

ah kje. pogajanja so tok, da dajo ukrajincem sanso, da se predajo, preden bo se vec zrtev.

sem ze vceraj pisal, da bojo sankcije prijele, in da bo folk zacutil minus v toslih bo se trajalo...

kaj je z unim konvojem? baje caka pred kijevim... za njim pa prihajajo se novi... kej vec info?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Konvoj baje čaka 15km pred mestom - karkoli je 15km, ker to mesto je veliko...je to 15km pred centrom ali obrobjem?
včeraj so poročali da čakajo druge, veliko vozil se je baje tudi pokvarilo.

Sigurno pa vsi "vpleteni" točno vedo kaj se dogaja, tako zahod ko UA.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sej ne moreš kar uleteti v mesto, ki ima porušene mostove in ceste. Bodo morali najprej vzpostaviti ustrezno infrastrukturo.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Lahko potrdim!

P.s.: to sicer pišem proti svoji volji....ampak so prsti hitrejši od volje, ker sem dobil samo 2 odmerka!

P.s.s.: Иди на хуй!
Pazi da ti ne neha delovati opozorilo saj čip, ki si ga dobil z cepljenjem nima toliko zaloge energije in ga je potrebno polnit na čase. Saj se lahko zgodi da boš padel čez rob zemlje če ti nebo piskalo ko boš blizu. Hitro po 3 dozo :)

• Wow
Reactions: Kamele0N

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
lahko tudi da čaka na pogajanja, pač strateško čakaš in vršiš psihični pritisk. Potem se lažje zmeniš (kot rus) če imaš drugega v podrejenem položaju. Ko bodo šli domov, pa če bodo še kar okleval, zapelješ tanke v center, pa jutri ponoviš vajo.
Ostali svet bo striktno obsodil dejanje. Pa je to to. Pa bo tu vikend, pa mal na luft.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.