Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
bo očitno tud moj problem

pošteno bi bilo, da bi tud ti priznal, da je vzorec več kot očiten...
splača se bit v eu
z rusi pajdašit se ne splača

pod črto je to to

Ne, ni to. Bom dal namig, zgleda ni iskre. Vojna, vojna, vojna, sankcije, revolucija, vojna.

Tisti, ki pajdasi z Rusi lahko zelo in tudi zelo dobro zivijo. Je pa res, da je boljse voziti za Uber. Tako nekako, ce uporabim tvoje prosto slozno primerjanje.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113

Vse za plin.
2012 odkrijejo ogromne količine plina okoli krimskega polotoka...

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Hm, tam tecejo pogajanja, zeleni pa podpise “pristopno” za vstop v EU?

vedno manj mi je jasno kako bi se to sploh lahko koncalo. Edino ce res putina sklatijo, ampak kaj se bo potem rusija ponizno umaknila? Da se ji vea svet roga?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
NATO opazuje Ukrajino skozi statelite in s pomočjo še kakega stealth drona. To je to.
Vse drugo je v luftu nad teritorijem NATOa.

Pa glede Putinovih Čečencev, baje so jih že kar nekaj Ukrajinci spravili k devicam. Jaz mislim, da so Ukrajince podcenjevali, sedaj se jim pa maščuje. Oni se sedaj borijo zase in za svojo domovino. Druga stran pa zgolj za Putina.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.279
983
113
NATO opazuje Ukrajino skozi statelite in s pomočjo še kakega stealth drona. To je to.
Vse drugo je v luftu nad teritorijem NATOa.

Pa glede Putinovih Čečencev, baje so jih že kar nekaj Ukrajinci spravili k devicam. Jaz mislim, da so Ukrajince podcenjevali, sedaj se jim pa maščuje. Oni se sedaj borijo zase in za svojo domovino. Druga stran pa zgolj za Putina.
Ukrajince ne smeš podcenjevati, kar so dokazali med 2. Svetovno vojno, še Nemci se niso mogli načuditi njihovi okrutnosti.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

corsol

Guru
11. mar 2010
3.084
1.038
113
Ukrajince ne smeš podcenjevati, kar so dokazali med 2. Svetovno vojno, še Nemci se niso mogli načuditi njihovi okrutnosti.
Verjetno velja to za vse narode, da imajo enih 10% hudih nacionalistov od teh pa pa še par % hudih bolnikov.....v vojni je problem , ker se take spusti s štrika,ker vazno je edino da si "naš".

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
NATO letala letijo precej blizu meje vzhoda, morda 100 km vstran ali niti to ne, vsaj glede na flighttracker, ruskih ni veliko opaziti, 3 sem našel pri Saratovu, ki je vsaj 500 km oddaljen od meje, 2 še nekoliko dalje.

Ali pa se ne javljajo zračnim kontrolam?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Če so pred 30-40 leti sklatili U2, ki je letel že skoraj na robu vesolja, ni hudič, da nimajo raket za sklatit dol nekaj na 20.000m.
A niso sklatili tudi enega SR-71?
SR-71 niso so bili pa blizu ko so razvili MIG
Ker so takrat bli osredotoceni na gor zdej so pa na dol :)
Pa zlo verjetno to ne bi blo fajn potem objavt nobeni strani, ker potem bi moral nekdo odreagirat :)
Mig-25 je bil zelo blizu temu da ga sklati, če bi imel priložnost.

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.534
113
100 strani nazaj smo debatirali o tem, kaj je nato SZ obljubil, da je ta pristala na združitev Nemčije.

Našli so se forumaši, ki se jim ni dalo dopovedati, da ne razumejo prebranega, sanjali so Rusko propagando, ki je nakdladala, "da so je bilo SZ obljubljeno, da Nato ne bo šel nikoli v države VP". Uporabil sem ostre besede in trdil, da to ni res.

Tukaj jim tudi Chomsky pove, kaj so obljubili Gorbačovu: "niti za palec ne gremo na vzhod - kar je pomenilo, [da Nato ne bo namestil svojih sil] v DDR". Konec citata.

Kdor bo hotel bo tole razumel.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in Robert
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.