Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.033
9.668
113
A ima kdo link do kakšnih komentarjev s strani uradne ruske TV? Ali so tudi tam obmolknili, tako kot ruski telegrami.

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

hermann

Guru
19. mar 2014
9.647
6.510
113
To ni panike. Dolenjske cigane pošljemo na delovno akcijo in bo cela Ukrajina popucana v treh tednih. Če se jih pa potem ne odpelje domov, bodo pa še Ruse spotoma rešili železja.
Kako pa pravoslavne cerkve pa to... bakreni žlebovi, bronasti zvonovi? Pa bakrena električna napeljava po bajtah. To jim vse bolj diši kot železo. Ne vem, če bojo Ukrajinci srečni po čiščenju.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
A ima kdo link do kakšnih komentarjev s strani uradne ruske TV?
FcTpW2EXEAE7Cy0.jpg

• Ljubezen
Reactions: Ginginova

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.714
5.876
113
Vsi smo še vedno barbari in primitivci. Tudi Ukrajinci sedaj v naletu zagotovo izvršujejo vojne zločine. Na koncu je pač tako, da zgodovina sodi dejanja, zgodovino pa pišejo zmagovalci. Med 'komunistično drhaljo' in organizirano 'protikomunistično vojsko' ni neke velike razlike.
Ja no, kako pa si predstavljaš osvoboditev svojega ozemlja... Mogoče tako: "Tok tok, gospa tukaj je šopek vrtnic za vas, za vas gospod pa 0.7L Courvoiser cognaca. Samo veste, tukaj je zdaj spet Ukrajinsko, kaj bi vi prosim odšli nazaj v mater Rusijo?".
Valda da se kontra vršijo vojni zločini, drugače ne gre.

corsol

Guru
11. mar 2010
2.995
968
113
Ja no, kako pa si predstavljaš osvoboditev svojega ozemlja... Mogoče tako: "Tok tok, gospa tukaj je šopek vrtnic za vas, za vas gospod pa 0.7L Courvoiser cognaca. Samo veste, tukaj je zdaj spet Ukrajinsko, kaj bi vi prosim odšli nazaj v mater Rusijo?".
Valda da se kontra vršijo vojni zločini, drugače ne gre.
Kaj pa če ta gospod in gospa živi tam od rojstva in sta hotela samo živet brez kakšnega protukrajinskega delovanja....ali pa sta sodelovala po sili razmer ?
Da se , če se hoče, samo iz ketne se ne sme pustiti takih , ki pravijo, da "drugače ne gre".

• Všeč mi je
Reactions: Matey in Kamele0N

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.714
5.876
113
Kaj pa če ta gospod in gospa živi tam od rojstva in sta hotela samo živet brez kakšnega protukrajinskega delovanja....ali pa sta sodelovala po sili razmer ?
Da se , če se hoče, samo iz ketne se ne sme pustiti takih , ki pravijo, da "drugače ne gre".
Po videnem na kontra strani tega ni bilo.

2. jul 2020
5.035
6.569
113

Kot mi je znano, ni nihče sillil v sprejemnaje ruskih potnih listov.

Bolj me zanima, kdaj bodo zaokrožile slike množičnih grobišč z ukrajinskimi partizani in vohuni.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Če Ukrajinci ne bodo temeljito popucali ruse bodo imeli čez par let spet vojno na svojem ozemlju.
Fb9vbZKX0AAgTwI.jpg

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.