Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.355
2.730
113
Ne smejo nad UA. Ker pol bi bili Rusi jezni, da so preblizu njihove meje. Pa bi jih lahko s kakšnimi iranskimi puščicami sklatli.

• Všeč mi je
Reactions: Konec

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.419
536
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Ta cenovna kapica je totalna norost. Pač ne prodaš v EU, ČE lahko prodaš drugam po tržno ceni.
Bolj Putkota boli padec cen nafte. Namreć baje prodaja Kitajski po 35 USD nižji ceni od tržne. Torej je še vedno lepo služil, ko je bila cena 105 usd. Pri 85 usd je pa jajc. Aploh če upoštevaš še bistveno višje stroške logistike.
Nekje sem zasledil, da je prozvodna cena ruske nafte 50˘za sod.. Torej pri ceni 85$ za sod in popustu 35˘dela nulo ali pa že izgubo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.039
5.651
113

15.16 Rusija v vojno sili svoje novopečene "ukrajinske državljane"​

Po družbenem omrežju Twitter je zakrožilo pismo, ki ga je prejel eden od prebivalcev Melitopola, mesta na jugovzhodu Ukrajine, ki ga ruska vojska okupira že od začetka marca. Pismo ga poziva, naj se kot državljan Rusije, kar je postal po tem, ko je sprejel ponujeni ruski potni list, zglasi na vojaškem komisariatu Melitopola za "izvajanje dejavnosti, povezanih z vojaško službo". Na fotografiji je pod pozivom v vojsko viden ruski potni list:

:D pa da vidmo zdej to zvestobo....

sad

Guru
24. avg 2007
21.033
9.668
113
Nekje sem zasledil, da je prozvodna cena ruske nafte 50˘za sod.. Torej pri ceni 85$ za sod in popustu 35˘dela nulo ali pa že izgubo.
Točno to. Sam nisem vedel proizvodne cene, ampak dejstvo je, da majhno znižanje cene pomeni izjemno veliko znižanje dobička, morda že izgubo.
Tako da res upam, da zapiranje pipice za plin že sedaj, pomeni da kuzla že žre Putinovo rit.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
vidim da so rusofilčki ze dobili svoje mosine in šli v osvoboditev ukrajinskega naroda pod ukronaziji :valjamse: :valjamse:

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.