Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.040
5.648
113
Mene zanima kam so se potuhnili dežurni ruZZofili? So že na poti v SAO Luhansk in Donetsk da bodo pojačali vrste?

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.216
1.712
113
40
Ugibam, da je do sedaj bilo dovolj časa, da so se oni, ko so bili na šolanju v tujini, vrnili nazaj..in s tem je verjetno povezana tudi bolj učinkovita uporaba kakega zahodnega orožja (ali dostava novejših oblig tega).

No, če pa kdo pogreša: komik, beli sneg, beli prah, taktika, rus je naš prijatelj...:p

• Ljubezen
  • Všeč mi je
Reactions: sad in Kamele0N

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Če pa se je še nekdo tu na veliko naslajal, ko so baje šli ukrajinci prečkat reko pri JE, kateri so bili šolani v UK, celotno misijo pa je vodil MI6 in celo johnson je bil prisoten v komandni sobi.

Potem pa so rusi te vojake prestregli in pobili kot male muceke?

sad

Guru
24. avg 2007
21.035
9.669
113
Armored Russian reinforcements are now coming in from the north from the northern Kharkov region as well as from the east through Svatove. But they will still need some time to reach the front lines and to set up for battle.

Kaj bi dal, da je ta napad dejansko le slepilni manever, da se Rusi prerazporedijo, potem jih pa razsujejo v Kharkovu in drugod.
Bomo videli kaj bo v naslednjih dneh, tednu. Ali bodo ščurki prišli nazaj ali ne.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.374
247
63
q989u9ycbvm91.jpg

Kharkiv offensive according to "Russian sources"​

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.