Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik 474

The Kremlin was aware of the plans of the Main Intelligence Directorate of the Armed Forces of Ukraine to take advantage of the arrival of the IAEA mission and carry out an amphibious landing in order to try to seize the Zaporizhzhya Nuclear Power Plant and make statements for days that it was Russian special forces. Under ideal conditions for the work of the DRG, they calculated the task of taking the mission itself hostage and keeping the nuclear power plant under mines, making demands for the complete withdrawal of Russian troops to the territory of Crimea.

Boris Johnson brought the plan of operation and some of the instructors with him as a demobilization chord of his premiership, but if the GUR was successful, he would have refused to transfer power, referring to an international emergency threatening a catastrophe on a planetary scale. At the moment, 47 DRG fighters have been destroyed, three have been taken prisoner (!), Two are in serious condition between life and death. A group of 12 people is blocked on three sides and cut off from the water and boats, by 15:00 CTO will be over. Zelensky's statement on this situation is expected in the late afternoon, the head of the IAEA Mission has already been notified of the situation, as well as UN Secretary General Guterres. The operation was coordinated by MI6 officers from their headquarters in the suburbs of Kyiv.
All 64 DRGs have recently completed training in the UK and traveled from Warsaw to Odessa on 29 August.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.463
10.697
113
moldavce potrebno postavit na mesto ki jim pritiče, predlagam , da kar danes začnejo ofenzico. Če lahko gargy posreduje gor idejo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.524
4.637
113
"Blizu okna, iz katerega je Maganov "padel", naj bi našli zavojček cigaret, kar napeljuje na domnevo, da je moški pred smrtjo kadil."

Teli čiki ruse res drago stanejo. Svet bi moral namesto donacij orožja Ukrajini pojačati donacije cigaret rusiji. Ni šans, da preživijo zimo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Officials have failed to secure access to Ukrainian prisoners of war held in the Russian-controlled town of Olenivka, the head of the International Committee of the Red Cross has said.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.099
3.158
113
Malo povezano, da se vidi kaj so počeli "ruski bratje" na balkanu

Pa ameriški kavboji in kdo bi sploh kanadčane pričakoval.

kroja_

Fizikalc
23. mar 2016
183
86
28
Za vse tiste, ki se na domače joške grejejo in ne vejo kako trg deluje ter govorijo da plin ni problem, ne bi zdržal en dan na 15 stopinj. Imajo pa alternativo da grejo na cenejša piškova drva.

Vam bo Vule povedal.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.047
5.652
113

Slovenski gozdovi kot bankomat za leve stranke

Spomnimo. Državne gozdove je leta 2016, v času, ko je bil minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano utiril Dejan Židan, takratni predsednik stranke SD. Za gospodarjenje z gozdovi v državni lasti so ustanovili podjetje Slovenski državni gozdovi (SiDG) s sedežem v Kočevju. Vlado je takrat vodil Miro Cerar, med razloge za ustanovitev podjetja, v katerega so med drugim pretočili tudi več deset milijonov davkoplačevalskih evrov, so navedli upravljanje z gozdovi (približno petina vseh v državi jih je) in spodbujanje domače predelave in obdelave lesa, kar naj bi imelo pozitiven vpliv na razvoj slovenske lesne industrije

Bodo levi poskrbeli za draginjo!

• Všeč mi je
Reactions: matofill in darjan

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
V nedeljo bodo rusi praznovali veličastno zmago 50 tavžnt v Ukrajini poginjenih ruSSkih najjaĆih specialcev na svetu.
FbjLJXRWQAApgL5.png
FbLET8BUYAIweHR.jpg

• Všeč mi je
Reactions: darjan
I

Izbrisan uporabnik 474

Veš kaj je meni zanimivo? Gledam podatke iz bojišč, koliko je kdo pridobil in koliko kdo izgubil ozemlja, pa primerjam številke, ki jih podaja Mikijev zabavnik, pardon, "Kyiv Independent" pa kar objavlja druga stran. Pa Rusi navajajo bistveno nižje številke o izgubah nasprotnika, pa še njim ne verjamem. Na bojišču so uspešnejši. AFU pa neke nore številke, skorja 500 mrtvih, 24 havbic, 23 tankov... Pa nič od nič? Res ne vem, kdo še tem ukrajinskim kljukcem verjame...

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.924
113
To je že stalna praksa rusov, vedno ponesreči umrejo vplivne osebe...itd.
Pozanimaj se, koliko ljudi je bilo "samomorjeno" iz kroga zakoncev Clinton.

27 minuta, o tem, kako se zgodovina ponavlja

German FM: I will put Ukraine first “no matter what my German voters think” or how hard their life gets.
Annalena Baerbock
Ministrica za zunanje zadeve Nemčije
Stranka : Zeleni
Kot kaže največji warmorgerji.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: AndY1 in mirsi

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.924
113
  • Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
French President Emmanuel Macron has said he will continue dialogue with Russia amid the war in Ukraine.

Bruh.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
French President Emmanuel Macron has said he will continue dialogue with Russia amid the war in Ukraine.

Bruh.

Da ne boš presenečen, če bo večina EU voditeljev in EK lezla putinu dobesedno v rit še pred koncem leta.......

Sicer je žalostno, ampak putin in rusija sta bila hudo bolj pripravljena na sankcije, kot bo EU kadarkoli priznala.

Druga opcija pa je, da bomo prek bypass-a kitajske odkupovali ruske energente, samo dražje. Kar je pa zopet kapitalni zajeb.

• Všeč mi je
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.