Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Nevem no, zgleda tako, kot, da je ukrajinec točno napovedal russu dan, kraj in čas napada :) Vsaj tako se mi pogovarjamo.... A mislite, da so res tako butasti, da sovražniku napovejjo ofenzivo.aja še prej pa to objavijo na Alterju.

• Všeč mi je
Reactions: mr_ in Kamele0N
I

Izbrisan uporabnik 474

Nevem no, zgleda tako, kot, da je ukrajinec točno napovedal russu dan, kraj in čas napada :) Vsaj tako se mi pogovarjamo.... A mislite, da so res tako butasti, da sovražniku napovejjo ofenzivo.aja še prej pa to objavijo na Alterju.

Je čudno ja... Ampak vseeno je AFU utrpela dokaj velike izgube. Razen če jih je Zelenskyy namerno poslal v meat grinder...
Zelo podobno, skoraj enako je bilo z Severodonetskom - tudi tam 10 dni skupaj, kakšna strašna ofenziva, pa da bodo jih rešili iz tovarne, skoraj kot Soška fronta se je bralo... Potem pa so jih Rusi decimirali tudi po 1000 na dan...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.033
113
Nuku`Alofa
Fak elensky, kakšen komik. Kako lahko on gleda da mu nedolžni ljudje in mladi vojaki umirajo, a hkrati govori o osvoboditvi celotne ukrajine. Jaz recimo tega ne razumem. Gargy dej ti meni razlož, kaj se njim gor v Kijevu dogaja. A oni računajo, da se bo recimo Rusija čez nekaj let ustavila in bo vse zasedeno del Rusije. A kaj bo komik, se sploh umiril, al bo še kar nekaj let govoril o vojni. Ker bolj ko bo flancal manj bo imel, podpore bo imel vedno manj med ljudmi in generali,več revščine, več uničenja.. se mi zdi, da je tip res malo premaknjen.

Fak Tito kakšen komik. Kako lahko on gleda da mu nedolžni ljudje in mladi vojaki umirajo, a hkrati govori o osvoboditvi celotne jugoslavije. Jaz recimo tega ne razumem.

Ti še marsičesa ne razumeš. Recimo borbe za svobodo.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.033
113
Nuku`Alofa
Malo prevelika luknja za kalašnikovo...

Na kalašnikova lahko dodaš nastavek. Glej fotko.

maxresdefault.jpg

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.926
-381
113
Fak Tito kakšen komik. Kako lahko on gleda da mu nedolžni ljudje in mladi vojaki umirajo, a hkrati govori o osvoboditvi celotne jugoslavije. Jaz recimo tega ne razumem.

Ti še marsičesa ne razumeš. Recimo borbe za svobodo.

pa ne samo on... marsikdo ne razume te borbe za svobodo. Vsi vidijo samo plin in denar. Namesto, da bi podpirali borbo za človekovo svobodo in dostojanstvo, se norčujejo in na veliko nastavljajo šupak za poceni plin. Seveda je lahko pametovat in očitat izza računalnika, ko zunaj lepo sonček sije.

In prav skrbi me, kako bi taki osebki ravnali, če bi nas recimo Hrvaška napadla... A bi se kar predali, da bi le lahko hodili na morje poleti?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Ukraine has been firing dummy rockets to draw fire from Russian defences, according to the Washington Post.

Troops have been launching the fake HIMAR weapons to encourage Russian ships to fire its expensive long-range missiles needlessly.

At least 10 Russian missiles have been fired at the wooden rockets, a source told the paper.

There have also been fake soldiers (scarecrows) deployed, as well as wooden tanks made, in an effort to fool invading soldiers.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Hlace dol in vprasali bi kako globoko se naj pripognejo

Za lastno državo bi se boril in žrtvoval. Po "pedigreju" pa nisem ne Ukrajinec ne rus.
Zakaj bi se moral potemtakem boriti/žrtvovati ali kakorkoli "trpeti" med rusko-ukrajinsko vojno?

In da ne bo sedaj kdo brenkal na kaka čustva okoli EU oz kako bo rus zasedel evropo.........počutim se Slovenca in evropejca. Trenutno ni ogrožena ne slovenija ne EU, razen v glavi ukrofilov. Rus je več kot vreden svojega denarja, vendar po svetu hara veliko manj kot "naši".

• Všeč mi je
Reactions: bizi
2. okt 2007
3.793
2.268
113
Rus, razen z nukicami, ne more ogrožati EU, kaj šele, da bi se, kot so nekateri tukaj pisali, sprehodil po EU... v pol leta je pridobil koliko UA, zelo malo...

moti pa me to socializiranje z UA, kjer se ve, da komaj 30% orožja konča na bojišči, ostalo prekupčevalci, denar pa itak ponikne... pa ne govorit o solidarnosti, ker čas solidarnosti in sociale je mimo, trenutno smo v kapitalizmu, kjer vsak gleda za svoj profit. Beri: jaz gledam, kje bom najceneje dobil nafto, plin,.....

če hoče kdo biti socialen, naj se na Kordiša obrne,....

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.758
6.149
113
blizu močvirne prestolnice
Rus, razen z nukicami, ne more ogrožati EU, kaj šele, da bi se, kot so nekateri tukaj pisali, sprehodil po EU... v pol leta je pridobil koliko UA, zelo malo...

moti pa me to socializiranje z UA, kjer se ve, da komaj 30% orožja konča na bojišči, ostalo prekupčevalci, denar pa itak ponikne... pa ne govorit o solidarnosti, ker čas solidarnosti in sociale je mimo, trenutno smo v kapitalizmu, kjer vsak gleda za svoj profit. Beri: jaz gledam, kje bom najceneje dobil nafto, plin,.....

če hoče kdo biti socialen, naj se na Kordiša obrne,....
Lažeš. Rus se povsod vtika. Sedaj sledi še Kazahstan

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.949
7.279
113
Opažam, da odkar je po prebranem Ukrajincem ''zalaufalo'', je vse manj postov. Ko so razturali Rusi, je bilo tudi do 5-6 strani novih postov na dan.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in jonny77
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.