Nevem no, zgleda tako, kot, da je ukrajinec točno napovedal russu dan, kraj in čas napada Vsaj tako se mi pogovarjamo.... A mislite, da so res tako butasti, da sovražniku napovejjo ofenzivo.aja še prej pa to objavijo na Alterju.
Nevem no, zgleda tako, kot, da je ukrajinec točno napovedal russu dan, kraj in čas napada Vsaj tako se mi pogovarjamo.... A mislite, da so res tako butasti, da sovražniku napovejjo ofenzivo.aja še prej pa to objavijo na Alterju.
Fak elensky, kakšen komik. Kako lahko on gleda da mu nedolžni ljudje in mladi vojaki umirajo, a hkrati govori o osvoboditvi celotne ukrajine. Jaz recimo tega ne razumem. Gargy dej ti meni razlož, kaj se njim gor v Kijevu dogaja. A oni računajo, da se bo recimo Rusija čez nekaj let ustavila in bo vse zasedeno del Rusije. A kaj bo komik, se sploh umiril, al bo še kar nekaj let govoril o vojni. Ker bolj ko bo flancal manj bo imel, podpore bo imel vedno manj med ljudmi in generali,več revščine, več uničenja.. se mi zdi, da je tip res malo premaknjen.
Malo prevelika luknja za kalašnikovo...
Fak Tito kakšen komik. Kako lahko on gleda da mu nedolžni ljudje in mladi vojaki umirajo, a hkrati govori o osvoboditvi celotne jugoslavije. Jaz recimo tega ne razumem.
Ti še marsičesa ne razumeš. Recimo borbe za svobodo.
Hlace dol in vprasali bi kako globoko se naj pripognejo
Lažeš. Rus se povsod vtika. Sedaj sledi še KazahstanRus, razen z nukicami, ne more ogrožati EU, kaj šele, da bi se, kot so nekateri tukaj pisali, sprehodil po EU... v pol leta je pridobil koliko UA, zelo malo...
moti pa me to socializiranje z UA, kjer se ve, da komaj 30% orožja konča na bojišči, ostalo prekupčevalci, denar pa itak ponikne... pa ne govorit o solidarnosti, ker čas solidarnosti in sociale je mimo, trenutno smo v kapitalizmu, kjer vsak gleda za svoj profit. Beri: jaz gledam, kje bom najceneje dobil nafto, plin,.....
če hoče kdo biti socialen, naj se na Kordiša obrne,....
Lažeš. Rus se povsod vtika. Sedaj sledi še Kazahstan
Lažeš. Rus se povsod vtika. Sedaj sledi še Kazahstan
Opažam, da odkar je po prebranem Ukrajincem ''zalaufalo'', je vse manj postov. Ko so razturali Rusi, je bilo tudi do 5-6 strani novih postov na dan.