Saj tudi z Amerike pridejo "prostovoljci"
Še en posnetek uničenja:
Še en posnetek uničenja:
Kaj pa Čečeni in Belorusi?Da iz držav, kot so recimo Anglija in danska odhajajo "prostovoljci" se borit v Ukrajino (pustimo Hrvate, oni bi znali bit tak fsekani) in da se recimo ugotovi, da je kakšen padli del vojaških sil omenjenih držav, kar de facto takoj pomeni vojaško vmešavanje teh držav v Ukrajini... Po moje bi znalo te potem ekspresno eskalirat...
Da iz držav, kot so recimo Anglija in danska odhajajo "prostovoljci" se borit v Ukrajino (pustimo Hrvate, oni bi znali bit tak fsekani) in da se recimo ugotovi, da je kakšen padli del vojaških sil omenjenih držav, kar de facto takoj pomeni vojaško vmešavanje teh držav v Ukrajini... Po moje bi znalo te potem ekspresno eskalirat...
Imajo tudi kako letalisce na zahodu?
Odmet s padali..?
a to misliš tko kot tisti prostovoljci v uniformah brez oznak, ki so pred 8 leti osvobajali Krim?
takrat ni nič eskaliralo... zakaj bi zdej?
Za ustaše se ne brigam kaj dosti. Isti nacionalisti kot tisti, ki so ugrabili državo Ukrajino.
Ker je situacija bistveno drugačna? Ne vem, sprašujem pač, glede na trenutno retoriko Putina o (neposrednem) vmešavanju drugih držav...
Se pravi taktika nočnega obstreljevanja in uničevanja mest.Intel Slava Z
⚡The work of the MLRS systems of the Russian Armed Forces on the positions of the Armed Forces of Ukraine in the Kherson regiont.me
Se pravi taktika nočnega obstreljevanja in uničevanja mest.
Dej še parkrat ponovi to laž, bo zihr res.za razne kalbote ki imajo fetiše gledat trupla
Ne bi bilo dovolj ukrajincem?
Takim nekurompiranim, bogaboječim?
Kancler Olaf Scholz je v odziv na rusko invazijo napovedal povečanje nemškega obrambnega proračuna - letos bo Nemčija za vojaško opremo namenila 100 milijard evrov, obrambni proračun pa bo presegel mejo dveh odstotkov bruto domačega proizvoda.
to je recimo 50% večji proračun kot ga ima ruska vojska
Ta je ubrisan. Kam jih bo pa dal? To bi bilo skor 10% prebivalcev slo.