Vojna v Ukrajini 2

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.342
11.361
113
Samo, če se želiš ukvarjat s krivcem in ne rešitvijo...to je ponavadi nek witch-hunt, ki se ga iskalci rešitev in vodje, torej pravi moški, ne gremo. :evil:
Kaj narediš, če je problem vodja? To kar naredi pravi moški. :fredi:
kako si ugotovil, da je vodja problem, ce ne iščeš krivcev :evil:

pri nas v firmi ni problem... ce si na to apliciral.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.661
-4.205
113
Tudi danska premierka Mette Frederiksen je zagovarjala večjo vojaško porabo, "ker Rusija zdaj žal grozi vsej Evropi". "Mislim, da se ne bodo ustavili v Ukrajini, zato sem zelo zaskrbljena glede doseganja hitre prekinitve ognja, saj bi to lahko Putinu in Rusiji dalo možnost, da se umaknejo in spet mobilizirajo, napadejo Ukrajino ali drugo državo v Evropi."
Haha, ali lahko babi kdo pove, da ji bo ZDA vzela Grenlandijo in ne Rusija.
Ja, verjamem da so vojni hujskači zaskrbljeni če bi prišlo do prekinitve ognja

Haha, ali lahko babi kdo pove, da ji bo ZDA vzela Grenlandijo in ne Rusija.
Ja, verjamem da so vojni hujskači zaskrbljeni če bi prišlo do prekinitve ognja
tud kmerom se zdi grenladija zanimiva zaradi bogastev da ne bo pomote. Jenkiji pa kaj dlje od razlaganja kako bi si jo prisvojili in kako Grenlandci hrepenijo po tem da bi postali jenkiji, še niso prišli, pa tudi ne bodom ni dony tolk brihtn

ne niso zaskrbljeni zaradi prekinitve ognja, zaskrbljeni so zaradi drugih zadev.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.702
2.424
113
Pomurje
Saj bo tudi nam izginil nasmeh zaradi, poceni ukrajinske robe, ki smo jo mi plačali, zdaj pa se uvaža v EU in jo bomo še enkrat plačali.

Sem za pomoč, ampa takšno, da njim koristi v materialni obliki.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.165
3.193
113
Ksz...

Nekam hitro so izginile ukrajinske zastavice v twitter profilih nekaterih slovenskih politikov in drugih družboslovcev

Mogoče jim ni več smešno ko so v nemčiji začeli govorit koliko denarja naj bi še v Ukrajino zmetali

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.037
-544
48
Valparaiso
si ziher, orban bo anšlus naredil, pol pa smo že mi.

Al zemljepis in zgodovina ti je tuja?
Smo dolgo živeli v Avstro-ogrski tako da reala je, da nas lahko popapa kdor nas hoče, mi se ne moremo ubraniti.

Zato pa ne vodit take bolane NATO NAZI politike, ampak bi morali podobno kot Avstrija, Švica itd...

Švaba pa bolan, ne more pozabit pušione v ww2 in je zato ukrose financiral v zameno za domačo lakoto. Zdaj mu pa avto industrija crkava, muslići so se jim razmnožili itd.

Zmagovalec špila so ZDA (judje). Pa Kinez.

• Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.037
-544
48
Valparaiso
Predlog ameriškega predsednika Trumpa, ki ga je pred dnevi dal na mizo ukrajinskega predsednika Zelenskega, predvideva izjemno visoko odškodnino za vojaško pomoč v vojni proti Rusiji. Ta naj bi znašala kar 500 milijard dolarjev oziroma približno 480 milijard evrov. ZDA od Ukrajine med drugim zahtevajo nadzor nad ključnimi ukrajinskimi naravnimi viri in infrastrukturnimi objekti, kot so pristanišča in energetsko omrežje. Analitiki menijo, da dokument, ki ima oznako "zaupno", postavlja temelje za dolgotrajno ameriško ekonomsko kolonizacijo Ukrajine.
Amer začel izstavljat račun ... in kazat pravi obraz, no pa saj to smo že vedeli

Trump je za Fox News dejal, da se je Ukrajina "v bistvu strinjala" z zahtevami v višini 500 milijard dolarjev. "Imajo izjemno dragoceno zemljo v smislu redkih rudnin, nafte in plina in v smislu drugih stvari," je dejal Trump. Opozoril je tudi, da bo Ukrajina Putinu "izročena na krožniku", če bo zavrnila pogoje. "Morda bodo sklenili dogovor. Morda ne bodo sklenili dogovora. Morda bodo nekoč Rusi, morda ne bodo nekoč Rusi. Vendar, jaz hočem ta denar nazaj," je dejal Trump.

Ameriški predsednik je dejal, da so ZDA doslej za vojno v Ukrajini porabile 300 milijard dolarjev (286 milijard evrov) in dodal, da bi bilo "neumno", če bi prispevale še več. Toda, kot poroča The Telegraph, je ameriški kongres doslej potrdil pet paketov vojaške pomoči Ukrajini, ki so skupaj znašali 175 milijard dolarjev (167 milijard evrov). Nekaj tega so donacije, večino sredstev pa bo morala Ukrajina vrniti.
denar hoče nazaja ... ko jim staro železje šenkaval

• Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte

mistique

Guru
16. jun 2009
14.293
2.095
113
Emona / Carnium
kako si ugotovil, da je vodja problem, ce ne iščeš krivcev :evil:
Nimam glave v pesku + vodja je vedno kriv.
pri nas v firmi ni problem... ce si na to apliciral.
Na splošno govorim. Princip iskanja krivca je retardiran, še posebej ker vse odrasle osebe v prostoru vedo kdo je kriv. To iskanje krivca je igra. Ker vodja pač ne more biti kriv (ker nimaš jajc to ugotoviti ali oznaniti) in največkrat je iskanje krivca v resnici iskanje napačnega krivca (scapegoat oz. grešnega kozla). Torej, ko najdeš krivca, nisi našel rešitve...največkrat tudi krivca nisi našel :jok:

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jest5 in sajkek