Vem pa da posodabljajo F22 ker so ga prvo mislili poslati v pokoj...Saj lahko sestavijo nazaj, če bi hoteli.
Samo je proizvodnja f22 predraga in se jim ne splača.
Vem pa da posodabljajo F22 ker so ga prvo mislili poslati v pokoj...Saj lahko sestavijo nazaj, če bi hoteli.
Samo je proizvodnja f22 predraga in se jim ne splača.
Zalaufat jo pa ni upal hehe..
Tisto o prejemnikih borčevskih pokojnin tudi meni ni najbolj jasno... 80 let je že, odkar se je vojna končala. Pa jih je še toliko prejemnikov.. Globok poklon pravim partizanom, ampak o številu še živečih pa dvomim..BREAKING: DOGE je našel kup prejemnikov socialne pomoči za katere vlada niti ne pozna starosti
Musk, pridi k nam in nam spucaj vse prejemnike borčkevske penzije!
ime in priimek imajo ali tudi ne? Pa acc.?
ca. 50M letno...zanimivo, lahko dobavljajo zidarji v jamah, a potomci tistih, ki so v jamah, pa ne,Tisto o prejemnikih borčevskih pokojnin tudi meni ni najbolj jasno... 80 let je že, odkar se je vojna končala. Pa jih je še toliko prejemnikov.. Globok poklon pravim partizanom, ampak o številu še živečih pa dvomim..
Sem gledal malo, te ''dedovane borčevske'' pokojnine... 45 let so stari ''upravičenci''... Ne me basati, no... a to se prenašajo iz roda v rod? Za ženo bi razumel, vdovska... ampak tole je pa že malo mimo.