Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.779
1.465
113
ksz Zato.
1740044429540.png

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.779
1.465
113
Ja, ker ni bila na baterije iz kitajske! Luzerija, ki podpira nepredstavljivo. Na Titaniku so se utapljali ultra bogataši, težki današjo max milijardo, današnji jih pa 100 nimajo dost. Kri bo tekla.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.113
544
113
tam ko se terc po tori rola
BREAKING: DOGE je našel kup prejemnikov socialne pomoči za katere vlada niti ne pozna starosti :sprasujemse:

Musk, pridi k nam in nam spucaj vse prejemnike borčkevske penzije!
Tisto o prejemnikih borčevskih pokojnin tudi meni ni najbolj jasno... 80 let je že, odkar se je vojna končala. Pa jih je še toliko prejemnikov.. Globok poklon pravim partizanom, ampak o številu še živečih pa dvomim..
Sem gledal malo, te ''dedovane borčevske'' pokojnine... 45 let so stari ''upravičenci''... Ne me basati, no... a to se prenašajo iz roda v rod? Za ženo bi razumel, vdovska... ampak tole je pa že malo mimo.

B81

22. jul 2007
38.124
11.270
113
Tisto o prejemnikih borčevskih pokojnin tudi meni ni najbolj jasno... 80 let je že, odkar se je vojna končala. Pa jih je še toliko prejemnikov.. Globok poklon pravim partizanom, ampak o številu še živečih pa dvomim..
Sem gledal malo, te ''dedovane borčevske'' pokojnine... 45 let so stari ''upravičenci''... Ne me basati, no... a to se prenašajo iz roda v rod? Za ženo bi razumel, vdovska... ampak tole je pa že malo mimo.
ca. 50M letno...zanimivo, lahko dobavljajo zidarji v jamah, a potomci tistih, ki so v jamah, pa ne,

btw, nemčija je izplačevala našim odškodnine..