Bolje da bi razmišljali, kako skregat Melanijo in Trumpa, da se ločita.. Ker potem pol Amerike pripade namTačas pa mi razmišljajmo ali Maribor podarimo Madžarom ali Avstrijcem. Za Primorsko je situacija enostavna. Naj se Italijani in Hrvati zmenijo med sabo. Ljubljano Srbom, Kranj Albancem,...A mamo še kej? Sevnica?
Ja itak, kr vleci se venMalo spreobračaš stavri ali pa živiš v neki drugi Ruski realnosti... nič novega tukaj gor.
Ti boš na frontu v Lj? Al v Kranjsterdamu?Tačas pa mi razmišljajmo ali Maribor podarimo Madžarom ali Avstrijcem. Za Primorsko je situacija enostavna. Naj se Italijani in Hrvati zmenijo med sabo. Ljubljano Srbom, Kranj Albancem,...A mamo še kej? Sevnica?
SAOP RakovaTi boš na frontu v Lj? Al v Kranjsterdamu?
50% da da je premalo. Bo podpisal, ko bo cifra pri 80% ali več. Oz bodo kar vzeli in nič vprašali - kot nafto v Siriji, Libiji, Iraku....Trump dela.
![]()
Zelensky refuses to sign document on transfer of 50% of Ukrainian mineral resources to the US - WP | УНН
УНН Economy ✎ The US Congressional delegation in Munich offered Zelenskyy to sign a document on the transfer of 50% of Ukraine's future mineral resources. The Ukrai…unn.ua
Žalostno, da mora to prit povedat nekdo od zunaj EU, da se pojavi v medijih. Ima pa tip prav, svobode je res vse manj. Cenzure in enoumja pa vse več.Vance : ..... je priznal, da ga bolj kot zunanje skrbijo notranje grožnje. "Grožnja, ki me najbolj skrbi v povezavi z Evropo, ni Rusija. Ni Kitajska. Ni noben drug zunanji akter. Kar me skrbi, je grožnja od znotraj. Evropa se umika od nekaterih svojih najosnovnejših vrednot," je opozoril in ocenil, da je svoboda govora v Evropi pod vse večjim udarom, poroča francoska tiskovna agencija AFP.
Bulšit.....svoboda govora.....Žalostno, da mora to prit povedat nekdo od zunaj EU, da se pojavi v medijih. Ima pa tip prav, svobode je res vse manj. Cenzure in enoumja pa vse več.
Kaj bo pa Vlado dobil, ki je krvav pot točil?50% da da je premalo. Bo podpisal, ko bo cifra pri 80% ali več. Oz bodo kar vzeli in nič vprašali - kot nafto v Siriji, Libiji, Iraku....
Itak pa je tole samo show za rajo in nabijanje političnih točk obema akterjema.
Nukice za ruse so berajt?onega johhny še pogrešamo, floki andi mirsi in jest so se že pofočkali.
Sa gancima...Izumrli so.
SAOP Rakova(bi dal mavrico, pa Alter ne podpira).