Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.642
-4.124
113
Tačas pa mi razmišljajmo ali Maribor podarimo Madžarom ali Avstrijcem. Za Primorsko je situacija enostavna. Naj se Italijani in Hrvati zmenijo med sabo. Ljubljano Srbom, Kranj Albancem,...A mamo še kej? Sevnica?
Bolje da bi razmišljali, kako skregat Melanijo in Trumpa, da se ločita.. Ker potem pol Amerike pripade nam :)
Potem se ne bomo za drobtinice, kot je Maribor sekirali.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.642
-4.124
113
Trump dela.

50% da da je premalo. Bo podpisal, ko bo cifra pri 80% ali več. Oz bodo kar vzeli in nič vprašali - kot nafto v Siriji, Libiji, Iraku....
Itak pa je tole samo show za rajo in nabijanje političnih točk obema akterjema.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.642
-4.124
113
Vance : ..... je priznal, da ga bolj kot zunanje skrbijo notranje grožnje. "Grožnja, ki me najbolj skrbi v povezavi z Evropo, ni Rusija. Ni Kitajska. Ni noben drug zunanji akter. Kar me skrbi, je grožnja od znotraj. Evropa se umika od nekaterih svojih najosnovnejših vrednot," je opozoril in ocenil, da je svoboda govora v Evropi pod vse večjim udarom, poroča francoska tiskovna agencija AFP.
Žalostno, da mora to prit povedat nekdo od zunaj EU, da se pojavi v medijih. Ima pa tip prav, svobode je res vse manj. Cenzure in enoumja pa vse več.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.148
1.058
113
Žalostno, da mora to prit povedat nekdo od zunaj EU, da se pojavi v medijih. Ima pa tip prav, svobode je res vse manj. Cenzure in enoumja pa vse več.
Bulšit.....svoboda govora.....
Preden pametujejo naj sami to delajo. Do nadelnjega ima recimo AP prepoved biti na novinarskih konferencahm ker jim pač ni po godu ker sprašujejo o Mehiškem zalivu. :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: jest5