Kaj pa ti misliš, da je skakanje po ulicah, kazanje svoje zmedenosti, zahtevanje pravic za nerazumljive stvari in nerealno očitanje kršenja pravic, indoktrinacija otrok z na zunaj prijaznimi prijemi in njih kasnejšo zmedenostjo v odraščanju - iz psihološkega vidika drugega kot nasilje? Kaj misliš, da je? Kdo bo pa njih "ruknil na peso"?Gre na slabše ja. Ker se debili in hejtrji kak si ti vtikate v stvari ki se vas ne tičejo. Najlaže je jezo in sovraštvo zlivat na internetu ker te noben ne more čez ekran na peso ruknt. Seveda so ekstremi kak povsod. Razlika je samo v tem da so eni bolj nasilni kot drugi.
Pa kako ga ni budalo eno?Jaz ne vidim sploh problema. Ker ga ni. Naredili ste si ga sami.
evo pa je mir...Poglej priponko 96800
Poslikave ni več.
Ko ti nekaj ne paše, je to woke. Vsaj glede na objave in jamranja nekaterih.Kva je ta woke sploh?
Je*enti...temu smo nekoč drugače rekli. No, morda se mi samo zdi, ampak sem opazil, da nekateri svoje življenjske nazore ali vsaj argumente za debato gradijo na woke bedarijah. Ta beseda se pojavlja tudi v geopolitičnih debatah.Ko ti nekaj ne paše, je to woke. Vsaj glede na objave in jamranja nekaterih.
Lepo se je delati norca kaj komu ne paše. Ko pa zaposlijo, namesto strokovnjaka, takega, ki obkljuka pravilne checkboxe, je pa problem.
Nekje sem tebi verjetno že napisal, take stvari vodijo do tega da boš klečal pred domofonom ko boš vstopal v nov stanovanjski blok.Jaz ne vidim sploh problema. Ker ga ni. Naredili ste si ga sami.
Poslikava je bila res neprimerna ker prave igralke odbojke na mivki imajo popolnoma drugačne/manjše hlačke kot so jo imele te na poslikavi!evo pa je mir...
tak bo v gazi, palestince izbrisali, pa bo mir...
Preoblekli ji jih.Poslikava je bila res neprimerna ker prave igralke odbojke na mivki imajo popolnoma drugačne/manjše hlačke kot so jo imele te na poslikavi!