Woke!2!

B81

22. jul 2007
38.052
11.215
113
Gre na slabše ja. Ker se debili in hejtrji kak si ti vtikate v stvari ki se vas ne tičejo. Najlaže je jezo in sovraštvo zlivat na internetu ker te noben ne more čez ekran na peso ruknt. Seveda so ekstremi kak povsod. Razlika je samo v tem da so eni bolj nasilni kot drugi.
Kaj pa ti misliš, da je skakanje po ulicah, kazanje svoje zmedenosti, zahtevanje pravic za nerazumljive stvari in nerealno očitanje kršenja pravic, indoktrinacija otrok z na zunaj prijaznimi prijemi in njih kasnejšo zmedenostjo v odraščanju - iz psihološkega vidika drugega kot nasilje? Kaj misliš, da je? Kdo bo pa njih "ruknil na peso"?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.224
1.279
113
43
Ne govorimo o migrantih. Za to je druga tema.
Pa tudi to ni problem woke politike. Če mene vprašaš je zadaj veliko več.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.265
2.068
113
Emona / Carnium
Kva je ta woke sploh?

En kolega k nikakor ne uspe najt babe pa je že kr obupan in se temu primerno tudi obnaša (kliče 10x če se baba ne javi, na prvem dejtu govori o otrocih, vselitvi skupaj pa take...), mi zadnje čase pošilja tiktoke nekih bab k komentirajo tipe in so čisto začudene, pa tipe k komentirajo babe in so totalno razočarani, pa to vse zgleda kt da je nek reality show, skrita kamera, dumb&dumber dokumentarc...po ogledu teh posnetkov mi nekje iz globine največkrat prileti beseda MRŠ GOLAZEN!

Hvala za nasvete!

mistique

Guru
16. jun 2009
14.265
2.068
113
Emona / Carnium
Ko ti nekaj ne paše, je to woke. Vsaj glede na objave in jamranja nekaterih.
Je*enti...temu smo nekoč drugače rekli. No, morda se mi samo zdi, ampak sem opazil, da nekateri svoje življenjske nazore ali vsaj argumente za debato gradijo na woke bedarijah. Ta beseda se pojavlja tudi v geopolitičnih debatah.

Pol sem kolegu prav svetoval, ko sem mu rekel: ugasni internete. :zmaga:

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.674
1.841
113
Lepo se je delati norca kaj komu ne paše. Ko pa zaposlijo, namesto strokovnjaka, takega, ki obkljuka pravilne checkboxe, je pa problem.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.224
1.279
113
43
Ti je definitivno res. Po drugi strani pa tudi ne smeš na podlagi spola, rase, vere ,itd označiti nekoga da slabo dela.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.175
3.880
113
Večino je problem ravno obraten. Nesposobnemu poveš, da je nesposoben, potem se pa začne igrati na karte spola, rase, vere...

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

mistique

Guru
16. jun 2009
14.265
2.068
113
Emona / Carnium
Lepo se je delati norca kaj komu ne paše. Ko pa zaposlijo, namesto strokovnjaka, takega, ki obkljuka pravilne checkboxe, je pa problem.

Glede na to koliko je v slovenskem gospodarstvu nesposobnih vodij/moneyžderjev, ki imajo vsi po vrsti diplome, so strokovnjaki na svojem področju in vidijo luč na koncu tunela, bi se vprašal o teh strokovnjakih.
Je pa res, da naša poslovna kultura ne postavlja vprašanj, če je vodja zavaljen moški zaripel v ksiht z izdatno listo zdravil in potrdilom psihiatra...ker, če da za rundo, je dober.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.097
2.709
113
Zanimivo.
Tisti nageci na pročelju parlamenta so pa OK?
Razen, če ni problem v dizajnu kopalk?

748416.width-660.jpg