![]()
Litovski obveščevalci: Rusija se pripravlja na konfrontacijo z Natom | 24ur.com
Rusija se ob vojni v Ukrajini pripravlja tudi na dolgoročno konfrontacijo z zvezo Nato, opozarja poročilo, ki sta ga v Vilniusu predstavila litovska vojaška obveščevalna služba in oddelek za državno varnost. Po njunih ocenah Moskva izvaja celovito vojaško reformo, s trenutno intenzivnostjo v...www.24ur.com
Mene sicer zanima, kako je možno, da tile droni pridejo tako blizu skozi nadzor Rusov. Očitno je bila faza 1 uničenje ruskih nadzornih jumbjetov (dva so jim sestrelili, ne?) in sedaj so izgleda Rusi slepi. A s satelitov to ni možno nadzirati? Ker da toliko dronov pride v bližino vojaške ladje, je po moje nepojmljivo. Razen, če so bili spuščeni v vodo direkt s Krima. Kar pa tudi ruskega nadzora ne postavlja ravno v najboljšo luč.
![]()
Litovski obveščevalci: Rusija se pripravlja na konfrontacijo z Natom | 24ur.com
Rusija se ob vojni v Ukrajini pripravlja tudi na dolgoročno konfrontacijo z zvezo Nato, opozarja poročilo, ki sta ga v Vilniusu predstavila litovska vojaška obveščevalna služba in oddelek za državno varnost. Po njunih ocenah Moskva izvaja celovito vojaško reformo, s trenutno intenzivnostjo v...www.24ur.com
ni mi jasno, zakaj si nekateri tako zelo želijo vojno z Rusijo. Kaj mislijo, da bo to 3-dnevna operacija in rusija bo kapitulirala.
Dvomim, da bi v tej vojni bil kakšen zmagovalec, predvsem pa bi bilo število žrtev v Evropi (EU) ogromno, seveda tudi na ruski strani.
Izrael še sedaj ni pregnal vseh teh rjuharjev na provšini malo večji kot mesto Ljubljana, nekateri pa mislite, da bi se NATO kar sprehodil do Moskve brez žrtev.
Ja, bi bil uspeh, če bi jih spravili, brez da grejo Rusi all in. Kar pa ne moreš garantirati.zakaj bi se nato sploh rad sprehodil do moskve? ce bi jih spravil nazak v rusijo bi bil ze velik uspeh.
Seveda vojna z NATOm pa tudi če na področju ukraine ne bo imela več nobene veze z ukrainci ampak vse kaj drugega. Iz zato ker so en meški general, pa kakšen Švedski iz še Stoltenberg zraven vsi mokri med nogami kako se bodo igrali svojo vojno, jaz zaradi tega ne mislim poslušat sicer za jedrski spopad. Ker mi visi dol za ntako za njih kot za ruse.Ja, bi bil uspeh, če bi jih spravili, brez da grejo Rusi all in. Kar pa ne moreš garantirati.
Izrael vseeno mičkeno gleda da se ogne civilnim žrtvam (mičkeno pravim), kmeri pa pač pucajo vse po spisku z izgovorom, da so tam bili vojaki, orožje itd. Izrael bi jih uredil v roku parih dni če bi uporabil ruski način/izgovore. Isto bi jih EU+NATO, če se začno obnašat kot Rusi, torej pucat vse po spisku z izgovorm da so tam vojaki, oprožje. V takih primerih bi Rusija dokaj hitro začela izgubljatitla pod nogamini mi jasno, zakaj si nekateri tako zelo želijo vojno z Rusijo. Kaj mislijo, da bo to 3-dnevna operacija in rusija bo kapitulirala.
Dvomim, da bi v tej vojni bil kakšen zmagovalec, predvsem pa bi bilo število žrtev v Evropi (EU) ogromno, seveda tudi na ruski strani.
Izrael še sedaj ni pregnal vseh teh rjuharjev na provšini malo večji kot mesto Ljubljana, nekateri pa mislite, da bi se NATO kar sprehodil do Moskve brez žrtev.
Izrael vseeno mičkeno gleda da se ogne civilnim žrtvam (mičkeno pravim), kmeri pa pač pucajo vse po spisku z izgovorom, da so tam bili vojaki, orožje itd. Izrael bi jih uredil v roku parih dni če bi uporabil ruski način/izgovore. Isto bi jih EU+NATO, če se začno obnašat kot Rusi, torej pucat vse po spisku z izgovorm da so tam vojaki, oprožje. V takih primerih bi Rusija dokaj hitro začela izgubljatitla pod nogami
In kaj imaš ti od tega, da sta švedska in finska v natu? no razen inflacije, draginje manj demokracije, Jedrskega orožja uperjenega proti nam na krajši razdalji, večje ogroženosti....Švedska postala uradna članica NATA, še enkrat čestitke Putlerju za uspešno specialno misijo. To jih ne bi uspelo brez Putlerja
Sweden is now officially a NATO member.
Me je že Leynova prehitela in povedala, da bomo zaradi večje ogroženosti morali več plačevat za obrambo.Zdaj pride mirsi razložit, da smo veliko bolj ogroženi kot prej
In kako potopitev ladje vpliva zemeljsko vojno?
mirče članice nata so se zavezale (ob vstopu v nato) da bodo določen del bdp ja dale za vojsko/orožje.kaj in koliko se je dajalo je pa druga pesem, tako da to kar bo sedaj več vplačanega je tisto kar se je šparalo/ni se vplačevalo za nazajMe je že Leynova prehitela in povedala, da bomo zaradi večje ogroženosti morali več plačevat za obrambo.
Ali se ti kaj sanja, koliko je bilo v Ukrajini civilnih žrtev v dveh letih vojne? 30.000! Sedaj pa ugibaj, koliko jih je v Gazi v petih mesecih? Res živiš v nekih svojih sanjah.Izrael vseeno mičkeno gleda da se ogne civilnim žrtvam (mičkeno pravim), kmeri pa pač pucajo vse po spisku z izgovorom, da so tam bili vojaki, orožje itd. Izrael bi jih uredil v roku parih dni če bi uporabil ruski način/izgovore. Isto bi jih EU+NATO, če se začno obnašat kot Rusi, torej pucat vse po spisku z izgovorm da so tam vojaki, oprožje. V takih primerih bi Rusija dokaj hitro začela izgubljatitla pod nogami
Tega verjetno niti ni ne veš, vprašanje pa je če kdo sploh ve. Sicer pa zakaj sosednje države je sprejmejo beguncev/Palestincev ki bežijo pred Izraelom?Ali se ti kaj sanja, koliko je bilo v Ukrajini civilnih žrtev v dveh letih vojne? 30.000! Sedaj pa ugibaj, koliko jih je v Gazi v petih mesecih? Res živiš v nekih svojih sanjah.