Mene pa prav nič ne preseneča, ZDA rade pošiljajo druge po kostanj v žerjavico.kaj si lahko obetamo od obljubljenih letal? kje bojo parkirani, kje bojo vzletali in najbolj pomembno, kje/kaj bojo raketirali?
me pa preseneca da sta se poljska in slovaska prve odlocile za tak korak. kljub groznjam rusov, da bo to pomenilo ne vem kaj vse, pa smo dobili le medel odgovor, da jih bojo pac unicili. ja dddd, zakaj jih pa ne bi? vazno je, kok skode bojo prej naredili, preden jih bojo unicili.
Zelenski zahodne zaveznice že dlje časa poziva k dobavi bojnih letal Kijevu, glede česar pa med članicami zveze Nato ni soglasja.
a rus tezi z vse vecjo vpletenostjo nata.... torej ni opcije, da poljska in slovaska to pocneti na lastno pest?
Saj pred tem je šla po kostanj v žerjavico Ukrajina.
"kljub grožnjam rusov" sta se slovaška in poljska odločili.... haha a misliš da ima slovaška v Natu kaj besede. Delajo, kar jim je naročeno.
In ko bodo povračilni ukrepi in bo padalo tudi po poljakih in slovakih, bodo v natu rekli, da so poljaki in slovaki to počeli na lastno pest.
Kje bodo parkirani in od kje bodo vzletali ???? No tja bo zagotovo zašla tudi kakšna ruska raketa, mi bomo pa cvilili o ruskem napadu na...... (civilne cilje, stanovanjske objekte, civilno infrastrukturo....?????? ) Če bodo vzletali npr. iz slovaške bo napad na ozemlje nata in dokaz, da se Putin ni mislil ustavit v ukrajini. In potem bomo pomagali slovakom, tako kot danes ukrajincem....