Vojna v Ukrajini 2

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
no, k se mi ne zdi, da bi se kej dost oziral na kakšna pravila vojskovanja... nekaj drugega je zadaj.
Sej je logiš..... Kar so ble Hitlerju rafinerije v Romuniji in vzhodu....je njemu doneški bazen...

Sam da tukaj pač v smislu danas (EU) odreže od resursov in nas kao izstrada

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.049
833
113
Sej je logiš..... Kar so ble Hitlerju rafinerije v Romuniji in vzhodu....je njemu doneški bazen...

Sam da tukaj pač v smislu danas (EU) odreže od resursov in nas kao izstrada
In russu je izgovor, da se mu gre za življenje rusov izven svojih meja.. a v lastni državi ma toliko dela, da glava peče. Boli njega K. za narod. On je zadnji, ki da kaj na človeka. "mobilizacija"

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Putin (oz.kako ga kdo imenuje...) ima spet klasiko:

On pa v eni od njegovih dač (znanih samo, varnost je prva, 8), vsaj 100m pod zemljo...
Po izjavah nekaterih rusov, je najboljša pod Uralom - 1500m pod zemljo, zdrži vse, zaloge do za 100 let (konzerve itd...)
Pogumen, da ni res...

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Ne gre za jugonostalgijo, ampak poglej okoli sebe. Sami nakupovalni centri, vozički do vrha.
Jamranje na polno. Leasingi, krediti, pozidava, uničevanje, smetenje.

Namesto, da bi dejansko šli v neko samozadostnost pa vse to uničuje pohlep in zahodnjaško/eu pumpanje.

Ni finta da ti več ostane, ampak da presežka bolano ne trošiš, ampak ga bodisi v kaj koristnega uporabiš.
Kungoto imaš 10min stran.....kupiš tam zidanico....in se v miru staraš! :D

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Vladimir Putin continues to speak to those gathered, standing alone on the stage.
He is continuing to make claims about the West and elites and their actions around the globe.
Somewhat predictably, he also touches on nuclear weapons, saying that the US created the precedent for their use by dropping atomic bombs on Hiroshima and Nagasaki during the Second World War.

Tale je bolan....80 let stari precedens bi uprabil?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
Ukraine is submitting an application to join NATO, -President Zelenskyi said following the results of the NSDC meeting

• Haha
Reactions: jonny77