Imaš moj blagoslov... odsilil sem te... tako te pustim da prosto nadaljuješ svojo pot... drugače ti ne znam odpisat na to tvojo neumnost, ki si jo napisal.zaradi takšnih, ki ne znajo normalno živeti, imamo draginjo...
ti me siliš
Imaš moj blagoslov... odsilil sem te... tako te pustim da prosto nadaljuješ svojo pot... drugače ti ne znam odpisat na to tvojo neumnost, ki si jo napisal.zaradi takšnih, ki ne znajo normalno živeti, imamo draginjo...
ti me siliš
Ja, jaz tud ne štekam teh Yugo nostalgikov, samo pritoževanje kolk je bilo takrat vse bolje... noben te ne sili da furaš potrošništvoŠe dandanes lahko živiš kot nekoč, če želiš. Hodiš v lokalni Mercator po polbeli kruh, kekec pašteto in mlek, Yugeca si tud še nekje lahko najdeš, in boš drugi najsredčnejši človek na svetu in to takoj za Putinom. Pa kdo te sili v sodobni svet?
protiletalska raketa s 300
Ne gre za jugonostalgijo, ampak poglej okoli sebe. Sami nakupovalni centri, vozički do vrha.Ja, jaz tud ne štekam teh Yugo nostalgikov, samo pritoževanje kolk je bilo takrat vse bolje... noben te ne sili da furaš potrošništvo
in tako kot si napisal, še vedno lahko furaš Yugo standard in ti bo ostalo vsega več, odklopi internet, GSM, spremljaj samo tiste
3 TV kanale ki jih dobiš brezplačno...
Ko nekdo s polno ritjo na varnem in toplem jamra o preveč dobrinah, hkrati pa ne bi z varčevanjem začel pri sebi.Ne gre za jugonostalgijo, ampak poglej okoli sebe. Sami nakupovalni centri, vozički do vrha.
Jamranje na polno. Leasingi, krediti, pozidava, uničevanje, smetenje.
Namesto, da bi dejansko šli v neko samozadostnost pa vse to uničuje pohlep in zahodnjaško/eu pumpanje.
Ni finta da ti več ostane, ampak da presežka bolano ne trošiš, ampak ga bodisi v kaj koristnega uporabiš.
Ko to porihtaš, pa greš v gostilno, pa notri enega prižgešŠe dandanes lahko živiš kot nekoč, če želiš. Hodiš v lokalni Mercator po polbeli kruh, kekec pašteto in mlek, Yugeca si tud še nekje lahko najdeš, .....
Živimo varčno kolikor se da, verjemi mi.Ko nekdo s polno ritjo na varnem in toplem jamra o preveč dobrinah, hkrati pa ne bi z varčevanjem začel pri sebi.
Namesto, da bi dejansko šli v neko samozadostnost pa vse to uničuje pohlep in zahodnjaško/eu pumpanje.
Vse besedičenje o varčnosti in ekologiji gre po zlu takoj ko se ozreš okoli sebe in vidiš četrt sveta (revni), ki hlasta po boljšem življenju in bodo naredili vse, da pridejo tja, vmes pa svinjajo 10x bolj od razvitega, kaj bo šele potem. Drugi četrt sveta se požvižga na vse skupaj in troši z lopato dalje, tretja četrt pa preko vojne pošilja v luft dnevno tone svinjarije, smrti in uničenja. Ostane četrt, ki sivnjajo, pa malo ne bi, pa si nabijajo davke, težave in omejitve v imenu boljšega sveta, kot, da ne vidijo kaj je okoli njih.Živimo varčno kolikor se da, verjemi mi.
Finta je v tem, da bolano ne kupiš ker lahko in ker je pač na voljo, ampak imaš zadevo do iztrošenja in paziš nanjo.
Nič več nas ni kot v jugi, smeti pa pridelamo kot da nas je 10x toliko.
Em, jaz to vidim kot izboljšavo... pa sej so države kjer to še zmeraj gre... kar pot pod noge. civiliziran narod ni za tebeKo to porihtaš, pa greš v gostilno, pa notri enega prižgeš
Svinjajo zase ali razviti svet? A kar smo mi nasvinjali, pa še seveda, pa je odpussvo valda.Vse besedičenje o varčnosti in ekologiji gre po zlu takoj ko se ozreš okoli sebe in vidiš četrt sveta (revni), ki hlasta po boljšem življenju in bodo naredili vse, da pridejo tja, vmes pa svinjajo 10x bolj od razvitega, kaj bo šele potem. Drugi četrt sveta se požvižga na vse skupaj in troši z lopato dalje, tretja četrt pa preko vojne pošilja v luft dnevno tone svinjarije, smrti in uničenja. Ostane četrt, ki sivnjajo, pa malo ne bi, pa si nabijajo davke, težave in omejitve v imenu boljšega sveta, kot, da ne vidijo kaj je okoli njih.
Vse besedičenje o varčnosti in ekologiji gre po zlu takoj ko se ozreš okoli sebe in vidiš četrt sveta (revni), ki hlasta po boljšem življenju in bodo naredili vse, da pridejo tja, vmes pa svinjajo 10x bolj od razvitega, kaj bo šele potem. Drugi četrt sveta se požvižga na vse skupaj in troši z lopato dalje, tretja četrt pa preko vojne pošilja v luft dnevno tone svinjarijeŽivimo varčno kolikor se da, verjemi mi.
Finta je v tem, da bolano ne kupiš ker lahko in ker je pač na voljo, ampak imaš zadevo do iztrošenja in paziš nanjo.
Nič več nas ni kot v jugi, smeti pa pridelamo kot da nas je 10x toliko.
Vsekakor zase. Mirno bi lahko razvitemu svetu pokazali sredinec in ne proizvajali ničesar zanj, ter živeli mirno, ekološko življenje še naprej. Vendar želijo priti ven iz te bede, kar vodi v industrijo, kar vodi v svinjarijo.Svinjajo zase ali razviti svet? A kar smo mi nasvinjali, pa še seveda, pa je odpussvo valda.
A niso to Amiši ? Tudi to se lahko greš danes. Če pogledaš. .... ti tvoja situacia dovoljuje, da živiš kako ti paše.Vse besedičenje o varčnosti in ekologiji gre po zlu takoj ko se ozreš okoli sebe in vidiš četrt sveta (revni), ki hlasta po boljšem življenju in bodo naredili vse, da pridejo tja, vmes pa svinjajo 10x bolj od razvitega, kaj bo šele potem. Drugi četrt sveta se požvižga na vse skupaj in troši z lopato dalje, tretja četrt pa preko vojne pošilja v luft dnevno tone svinjarije
Vsekakor zase. Mirno bi lahko razvitemu svetu pokazali sredinec in ne proizvajali ničesar zanj, ter živeli mirno, ekološko življenje še naprej. Vendar želijo priti ven iz te bede, kar vodi v industrijo, kar vodi v svinjarijo.
Rusija gor ali dol, dejstvo je, da je njihova himna ena od najlepših.Malo za ogrevanje:
Jutri bo govor Putina, ruskega kralja, ne pozabite.
kdo jim je kriv, če se množijo brez razuma v okolju, ki ne ponuja preživetja za tako število...Vse besedičenje o varčnosti in ekologiji gre po zlu takoj ko se ozreš okoli sebe in vidiš četrt sveta (revni), ki hlasta po boljšem življenju in bodo naredili vse, da pridejo tja, vmes pa svinjajo 10x bolj od razvitega, kaj bo šele potem. Drugi četrt sveta se požvižga na vse skupaj in troši z lopato dalje, tretja četrt pa preko vojne pošilja v luft dnevno tone svinjarije
Vsekakor zase. Mirno bi lahko razvitemu svetu pokazali sredinec in ne proizvajali ničesar zanj, ter živeli mirno, ekološko življenje še naprej. Vendar želijo priti ven iz te bede, kar vodi v industrijo, kar vodi v svinjarijo.