Njemu je cilj to priključit k Rusiji zgolj z namenom, da potem lahko uporabi težje orožje (milo rečeno), ker bo imel izgovor, da napadajo njegovo ozemlje.
se enkrat, kdo mu je do sedaj to preprečeval?
Njemu je cilj to priključit k Rusiji zgolj z namenom, da potem lahko uporabi težje orožje (milo rečeno), ker bo imel izgovor, da napadajo njegovo ozemlje.
Lahko greš v Rusijo, Indijo, Kitajsko. Tudi srbi nočejo v Srbijo, ker je lepše v Sloveniji, pa tudi če socialno vleče. Še vedno dobi več, kot če bi garal v Beogradu.EU nam je omogočila, da smo postali sužnji kapitala. Uničeno okolje, bolano visoke cene.
Ma kakšna blaginja neki.
Saj prej nismo slabše živeli, zdaj si pač suženj potrošništva.
Ne hvala EU, NATO, ZDA.
Nateg prve klase.
Malo ne gre skupaj logika, da se na eni strani požvižga na mednarodno pravo, po drugi strani pa ne?Ne vem, zato pa vedno napišem, da predvidevam. Pač debatiramo. Lahko pa se kak hud poznavalec mednarodnih odnosov in vojaške doktrine tukaj izprsi in pove kaj in kako. Kar nekaj takšnih se tu na forumu zelo vehementno postavlja kot vseznalci (predvsem mednarodno pravo, vojaške doktrine in ženevska konvencija)...
Nobeden, ampka je nekako prišel na to idejo. Zato, pa ga je potrebno čimprej pospravit, da ne bo hlastal naprej.
Malo ne gre skupaj logika, da se na eni strani požvižga na mednarodno pravo, po drugi strani pa ne?
Edino, če zaradi kitajske...druge razlage ni. ampak tudi kitajska ni za nukice...
Malo za ogrevanje:
Jutri bo govor Putina, ruskega kralja, ne pozabite.
Kot sem rekel:Njemu je cilj to priključit k Rusiji zgolj z namenom, da potem lahko uporabi težje orožje (milo rečeno), ker bo imel izgovor, da napadajo njegovo ozemlje.
zaradi takšnih, ki ne znajo normalno živeti, imamo draginjo...Še dandanes lahko živiš kot nekoč, če želiš. Hodiš v lokalni Mercator po polbeli kruh, kekec pašteto in mlek, Yugeca si tud še nekje lahko najdeš, in boš drugi najsredčnejši človek na svetu in to takoj za Putinom. Pa kdo te sili v sodobni svet?
V Sloveniji je čisto v redu, a s kimanjem zahodu, eu, uničujete državo.Lahko greš v Rusijo, Indijo, Kitajsko. Tudi srbi nočejo v Srbijo, ker je lepše v Sloveniji, pa tudi če socialno vleče. Še vedno dobi več, kot če bi garal v Beogradu.
Ko bom spet v Rusiji, te povabim na vodko in te zapeljem okoli, da vidiš kako živi povprečen rus. Boš po vseh štirih letel nazaj v Slovenijo
Ja in? Kaj pa ko so pucali Krim, tisto ni bil napad na rusko ozemlje za putina?Kot sem rekel.
V Moskvi slavje ob priključitvi štirih regij, Zahod Rusiji žuga s prstom
"Ljudje na referendumih so izrazili svojo voljo. Odločitev, da se pridružijo Rusiji, temelji na zgodovini. Rusija si ne želi obuditi Sovjetske zveze," je v govoru ob priključitvi štirih ukrajinskih regij Rusiji dejal predsednik Vladimir Putin.www.rtvslo.si
Gentlemanstvo.pa kdo jim je pa sedaj to preprečeval? kakšni zakoni, pravila?
Tudi jaz sem bolj konzervativen in ne odoboravam new age shita... amapk na koncu sem jaz tisti, ki imam svobodo odločat ali se bom tega šel ali ne.V Sloveniji je čisto v redu, a s kimanjem zahodu, eu, uničujete državo.
Kapitalizem jo je onesnažil.
Putin naj neha sranje delat, pa bo mir. On bi najrajši videl, da vsi njemu kimajo, da bi lahko poharal celo EU.V Sloveniji je čisto v redu, a s kimanjem zahodu, eu, uničujete državo.
Kapitalizem jo je onesnažil.
Gentlemanstvo.