Vojna v Ukrajini 2

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
EU nam je omogočila, da smo postali sužnji kapitala. Uničeno okolje, bolano visoke cene.

Ma kakšna blaginja neki.

Saj prej nismo slabše živeli, zdaj si pač suženj potrošništva.

Ne hvala EU, NATO, ZDA.

Nateg prve klase.
Lahko greš v Rusijo, Indijo, Kitajsko. Tudi srbi nočejo v Srbijo, ker je lepše v Sloveniji, pa tudi če socialno vleče. Še vedno dobi več, kot če bi garal v Beogradu.
Ko bom spet v Rusiji, te povabim na vodko in te zapeljem okoli, da vidiš kako živi povprečen rus. Boš po vseh štirih letel nazaj v Slovenijo

• Všeč mi je
Reactions: 9999 in Kamele0N

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Ne vem, zato pa vedno napišem, da predvidevam. Pač debatiramo. Lahko pa se kak hud poznavalec mednarodnih odnosov in vojaške doktrine tukaj izprsi in pove kaj in kako. Kar nekaj takšnih se tu na forumu zelo vehementno postavlja kot vseznalci (predvsem mednarodno pravo, vojaške doktrine in ženevska konvencija)...
Malo ne gre skupaj logika, da se na eni strani požvižga na mednarodno pravo, po drugi strani pa ne?

Edino, če zaradi kitajske...druge razlage ni. ampak tudi kitajska ni za nukice...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Malo za ogrevanje:

Jutri bo govor Putina, ruskega kralja, ne pozabite.

Si hotel napisati carja, ne?

Car Vladimir putinović Nikolaj 3. Romanov

hint google car nikolaj 2. 2018

Da ti pomagam

zakon

Guru
16. maj 2008
8.758
809
113
toti Maribor
Njemu je cilj to priključit k Rusiji zgolj z namenom, da potem lahko uporabi težje orožje (milo rečeno), ker bo imel izgovor, da napadajo njegovo ozemlje.
Kot sem rekel:

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Lahko greš v Rusijo, Indijo, Kitajsko. Tudi srbi nočejo v Srbijo, ker je lepše v Sloveniji, pa tudi če socialno vleče. Še vedno dobi več, kot če bi garal v Beogradu.
Ko bom spet v Rusiji, te povabim na vodko in te zapeljem okoli, da vidiš kako živi povprečen rus. Boš po vseh štirih letel nazaj v Slovenijo
V Sloveniji je čisto v redu, a s kimanjem zahodu, eu, uničujete državo.

Kapitalizem jo je onesnažil.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.049
833
113
V Sloveniji je čisto v redu, a s kimanjem zahodu, eu, uničujete državo.

Kapitalizem jo je onesnažil.
Tudi jaz sem bolj konzervativen in ne odoboravam new age shita... amapk na koncu sem jaz tisti, ki imam svobodo odločat ali se bom tega šel ali ne.
V drugih državah tega ni.

Edit: Država se je uničevala že od pamtiveka. Krivec pa ni EU ampak v človek sam.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in sixpower