saj ti tudi podpiraš sankcije in draginjoIn August, 48% were in favour of continuing the war, indicating public support for Putin's "special military operation" is dropping.
Fak kaki narod je to…
za princip gre, razmišljanjeNe mores tega enacit s klanjem v drugi drzavi
če pa tam živijo?Proti naravi pa res ni pomoči, to pride in zradira, potem se pač obnavlja.
Proti rusom v ukrajini pa se lahko ogromno naredi, tako da se jih odstrani iz ozemlja in bo mir.
Zakaj želi politika nadzor nad mediji, zato da lahko zvečina upravlja z javnim mnenjem, pritiski na medije so povsod.In August, 48% were in favour of continuing the war, indicating public support for Putin's "special military operation" is dropping.
Fak kaki narod je to…
Kako boš izobrazil Evropejce, poglej po forumu, kolko folka še tu naseda ZDA/Bruslju in kimajo višjim položnicam.Zakaj želi politika nadzor nad mediji, zato da lahko zvečina upravlja z javnim mnenjem, pritiski na medije so povsod.
Tudi v zahodni družbi, vendar je vseeno pluralnost medijev in lahek dostop do različnih informacij ključen,
da se ne da toliko ljudi zmanipulirat, kot so recimo v Rusiji, kjer obstajajo samo še državi podrejeni mediji
in vsi do politike kritični mediji pa so ukinjeni...
Če ti nekdo 10 let tumpa vsak dan eno in isto stvar in če nimaš volje/možnosti tudi druge informacije,
boš počasi začel verjeti bolj ali manj tem novicam ki jih imaš, seveda ne vsi, ampak dovolj velika večina,
da potem delaš kar hočeš na tej agendi.
Pri vseh teh stvareh sta ključna izobrazba in evolucija določenega človeka/naroda... za vse je potreben čas
in nekje je razlike za 20, nekje 50, nekje pa tudi 100-200 let kolektivne evolucije določenega naroda...
Kaj nebojo nasedali. Hebo te, EU ti je omogočila, da uživaš najboljši standard na tem planetu. Glede na to, da si evropejec, so ti vsa vrata v odprta. Lahko mirne volje greš v obljubljene dežele, kjer se ti nebod doben smejal v faco. "No, mogoče boš mobiliziran"Kako boš izobrazil Evropejce, poglej po forumu, kolko folka še tu naseda ZDA/Bruslju in kimajo višjim položnicam.
Drugi pa se jim v faco smejejo in mlatijo novce kot še nikoli.
Sveda so večje izgube, ker se branijo... v UA je več ljudi pripravljeno umret, ker druge možnosti ni. Medtem pa agresorju zmankuje prostovoljcev, ki so na ozemlju katerem niso nič izgubili.Ukrajina napreduje, vseeno pa me zanimajo izgube zdaj ko ne gre več tako hitro.
Zakaj o tem ne pišejo nič Ukrajinci.
Ukrajina napreduje, vseeno pa me zanimajo izgube zdaj ko ne gre več tako hitro.
Zakaj pa rusi o svojih izgubah nič ne pišejo? V 7 mesecih izgubili samo 6000 vojakov, seveda po ruski propagandi. Zakaj potem mobilizacija? Neki smrdi a neUkrajina napreduje, vseeno pa me zanimajo izgube zdaj ko ne gre več tako hitro.
Putinovo armado sem mislilče pa tam živijo?
Zakaj pa rusi o svojih izgubah nič ne pišejo? V 7 mesecih izgubili samo 6000 vojakov, seveda po ruski propagandi. Zakaj potem mobilizacija? Neki smrdi a ne