Vojna v Ukrajini 2

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
V nedeljo bodo rusi imeli praznik 60 tavžnt
đđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđ.png

• Všeč mi je
Reactions: darjan

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113

NATO secretary general says that every democracy in Europe has the right to apply to join NATO but says a decision on membership has to be taken by consensus when asked about Ukaine's request today to join with a speeded up membership application​

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.771
6.166
113
blizu močvirne prestolnice
Saj to je bilo znano. Rusi so hoteli s silo ampak jim ne gre glih po načrtu. Ukrajinec bo moral zapustiti Donbas,Luganska je itak pod kontrolo separatistov, Herson in Zaporožje pa znata priti pod Ukrajino. V glavnem kar hud poraz Rusije, če vemo da so hoteli priključiti Odeso in Pridnesterje

• Všeč mi je
Reactions: Konec

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
Najhujši in strateški poraz za Ruse je, da bo Ukrajina pristala v natu in njihov vpliv se je spet zmanjšal. Bil je nek tihi dogovor, da se nato Ukrajine direktno ne dotika. Prikaz popolne nesposobnosti ruske vojske je definitivno spremenil odnos nata.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
Najhujši in strateški poraz za Ruse je, da bo Ukrajina pristala v natu in njihov vpliv se je spet zmanjšal. Bil je nek tihi dogovor, da se nato Ukrajine direktno ne dotika. Prikaz popolne nesposobnosti ruske vojske je definitivno spremenil odnos nata.
Lahko da bo tako, kar je win win za nas, ker bo zdaj v ukrajini železna zavesa.

V bistvu pa je ukrajina v natu že od 2012 naprej

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
Lahko da bo tako, kar je win win za nas, ker bo zdaj v ukrajini železna zavesa.

V bistvu pa je ukrajina v natu že od 2012 naprej
V Ukrajini bo defintivno nova železna zavesa. Predvidevam tudi, da se bo Ukrajina militalizirala do zob v Izraelskem stilu.

Da Ukrajina še ni uradno članica pa so tihi dogovori med velesilami... To je sicer zdaj mimo, mislim pa, da je zaradi famoznega 5. člena še vedno veliko cmokov v grlu. Ker jasno je, da ga bo Ukrajina uporabila prvi dan, ko bo polnopravna članica.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
mogoče se pa zbere pogum in se nasilnežu pokaže kje mu je mesto

na drugi strani je vendarle mnogo močnejši nasilnež

• Všeč mi je

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Najprej bo treba razstrelit krimski most... da bodo ameriške letalonosilke lahko šle skozenj ker zdaj ne morejo zaradi nizke višine

• Všeč mi je

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Saj to je bilo znano. Rusi so hoteli s silo ampak jim ne gre glih po načrtu. Ukrajinec bo moral zapustiti Donbas,Luganska je itak pod kontrolo separatistov, Herson in Zaporožje pa znata priti pod Ukrajino. V glavnem kar hud poraz Rusije, če vemo da so hoteli priključiti Odeso in Pridnesterje
Zakaj Donbas? Zahod pravi UA taka kot je na karti....pika!