Vojna v Ukrajini 2

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.962
-393
113
Serbia will not recognise the results of "sham" referendums held in four occupied regions of Ukraine, President Aleksandar Vucic said.

Kitajska tudi ne more/sme. Kdo se ostane?

sej ni vazno kdo se ostane.

ruska prisvojitev ozemlja bo izpeljana. in to je le izgovor, da bojo zdej se bolj tezil z nukicam.

bomo videli kdo bo imel vecja jajca. zahod ali rus.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.216
1.712
113
40
Zdaj lahko umaknemo plin iz seznama čiste energije :)

Mislim, da je "nekdo" sporocil Rusiji, da se tudi teoreticno ne bo več kasiralo od izvoza plina.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.962
-393
113
ok, rusi so pac dobil kar so zeleli, dejstvo, k ga bo tezko premaknit.

zdej je stvar na ostalem svetu, da se jih izolira in osami. naj imajo svoj plin in svoj donbas. dobivamo drugo severno korejo, kjer bo vse top in super.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.341
-2.725
113
Serbia will not recognise the results of "sham" referendums held in four occupied regions of Ukraine, President Aleksandar Vucic said.

Kitajska tudi ne more/sme. Kdo se ostane?
Koliko držav je pa priznalo naš referendum....o oploditvi samskih žensk? Vidim da je mednarodno priznanje nekega referenduma zelo pomembno ????

• Haha
Reactions: MrDaco

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.341
-2.725
113
"Fora" teh sabotaž je strah, da bi se Nemčija in Rusija čez čas vseeno dogovorili o prejemanju plina... Kar seveda nikakor ni pogodu ZDA...
Pomoje so nemci (po dogovoru z rusi) že dosedaj na skrivaj tankali plin in ga tudi na skrivaj plačevali. Sedaj pa bo tega konec.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Pomoje so nemci (po dogovoru z rusi) že dosedaj na skrivaj tankali plin in ga tudi na skrivaj plačevali. Sedaj pa bo tega konec.
Đoki janković piši kući propalo
sslskkkk.jpg

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.341
-2.725
113
lol kera primerjava.
sem mislil da so vsi referendumui glede izvajanja enaki.
Potem naj pa nekdo obrazloži, kateri referendumi veljajo, samo kadar se mednarodno priznani, koliko mora bit teh priznanj, verjetno tudi ni vseeno ali ga prizna ZDA ali Burundi, da referendum velja, in za katere referendume mednarodno priznanje ni potrebno, in seveda v katerem zakonu je to zapisano????

• Haha
Reactions: damirj in MrDaco