Vojna v Ukrajini 2

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Kako je že tisto z ukrajinskimi prodanimi zemljišči?

C/P
Kitajci so že pred vojno imeli v lasti 865 tisoč hektarjev oziroma 16 odstotkov vseh kmetijskih zemljišč v Sibiriji

Kitajci lepo kupujejo ruska zemljišča, še malo pa bodo kupili še plinska polja, giht pa bo zase moral proizvajati fižolove pline

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
The first results of the referendum run by pro-Russian officials will be announced tonight, according to the Russian-installed head of Zaporizhzhia region.
:fredi: :evil:

agoy6G1_700bwp.webp

I

Izbrisan uporabnik 474

A ni bilo rečeno, da bo vojne konec že prvi teden, in da bo 60km kolona tankov zradirala Kijev?

Ne, to ni bilo nikoli rečeno. To je zrastlo na zeljniku ukrofilov in rusofobov, podprto s strani upokojenih generalov MoD VB, ki so puško videli samo v izložbi. Točnost MoD VB se pa je tudi izkazala kot izjemna, približno tako, kot napovedi forumskega strokovnjaka o rublju, SWIFT-u in bankrotu Rusije...

• Všeč mi je
Reactions: kroja_
I

Izbrisan uporabnik 474

Rusofili pravijo da so Ukrajinci nacisti in da jih je treba denacifirati...

Medtem pa eden glavnih ruskih protagonistov pravi, da je pred njim za na fronto vsaj še milijon pripadnikov manjšin (nerusov) :nigladek:

A mi lahko zagovorniki denacifikacije Ukrajine razložite kaj je potem to ? AndY1 Gargy Ytbnd

Poglej priponko 59724

Pač eno tele, ki bi ga bilo potrebno po hitrem postopku spraviti nekam, kjer ne more trositi svojih neumnosti...

• Všeč mi je
Reactions: darjan

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.960
-393
113
Ne sprašuj mene, vprašaj novinarje, kaj so mislili, ko so pisali, da Slovenija brani naše meje v Afganistanu.
Khmm, ja kaj pa naj bi drugega delali tam, ali nimamo vojsko samo za obrambo?

ok, ampak se vedno ne vem, kaj imajo nasi v afganistanu veze z ruskim branjenjem manjsine v donbasu?

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.892
2.267
113
Ne, to ni bilo nikoli rečeno. To je zrastlo na zeljniku ukrofilov in rusofobov, podprto s strani upokojenih generalov MoD VB, ki so puško videli samo v izložbi. Točnost MoD VB se pa je tudi izkazala kot izjemna, približno tako, kot napovedi forumskega strokovnjaka o rublju, SWIFT-u in bankrotu Rusije...
Zakaj so bile potem podobne novice pri RT.ru? Samo da je bila pri njih kolona dolga SAMO 30km. Aja, tedi še ni bilo rusofilske cenzure v rusiji, oprostite!

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik 474

Zakaj so bile potem podobne novice pri RT.ru? Samo da je bila pri njih kolona dolga SAMO 30km. Aja, tedi še ni bilo ruzzofilske cenzure v rusiji, oprostite!

Ne vem kdo je kaj rekel. Uradna Rusija (MoD ali kdorkoli podoben) ni nikoli izjavila česa takšnega ali podobnega...

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.892
2.267
113
Ne vem kdo je kaj rekel. Uradna Rusija (MoD ali kdorkoli podoben) ni nikoli izjavila česa takšnega ali podobnega...
RT.ru je tak državni medij, ampak tedi še ni bilo ruske cenzure in so lahko vse pisali.

RT je bil redno opisan kot glavno propagandno sredstvo za rusko vlado

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.049
833
113
Naj nekdo razloži kaj je fora teh "sabotaž" na plinovodih ?
A niso ti plinovodi na OFF ? Kako ima to vezo s tem da nemčija ne bo imela plina, če pa je tako na OFF.
Ali je možno da švaba še vedno prejema plin in tega ne objavlja ? :)

To pomeni da puttler naredi lukno, in potem "strelja" plin k nam v zrak, da ga ne rabi kurit ?

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Naj nekdo razloži kaj je fora teh "sabotaž" na plinovodih ?
A niso ti plinovodi na OFF ? Kako ima to vezo s tem da nemčija ne bo imela plina, če pa je tako na OFF.
Ali je možno da švaba še vedno prejema plin in tega ne objavlja ? :)

To pomeni da puttler naredi lukno, in potem "strelja" plin k nam v zrak, da ga ne rabi kurit ?
Zgoraj je link na hrvaški index ki se ukvarja s tem vprašanjem

• Všeč mi je
Reactions: D_K