Vojna v Ukrajini 2

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
Ojej vsak dan slabše. Mi njim odslužene tanke, švaboti nam odslužene kamione z 2 miljonom kilometrov po tovornjaku. Vzdrževanje le teh bo dražje kot pa oklepniki. Edini uspeh so cisterne pa še te če ne bojo nove je spet metanje denarja za nenehno servisiranje.

Posel stoletja!

Ko smo že mislili da je Plešavi dosegel dno, je izkaže da gre še globje.

a ti spoznaš tudi na kamionske zadeve? da je vzdrževanje kamiona dražje kot oklepnika? mater, potem so tile naši špediterji res bogataši, ker imajo kar svoje delavnice, kjer šraufajo svoje kamione... Gasilska društva imajo cisterne, pa se ravno ne pritožujejo glede vzdrževanja.

Sicer, s kom ste šli na ogled teh kamionov? maš kakšno fotko 2mio km na števcu? Maš kakšno fotko kamionov, in njihovega stanja?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
2. okt 2007
3.803
2.283
113
Ojej vsak dan slabše. Mi njim odslužene tanke, švaboti nam odslužene kamione z 2 miljonom kilometrov po tovornjaku. Vzdrževanje le teh bo dražje kot pa oklepniki. Edini uspeh so cisterne pa še te če ne bojo nove je spet metanje denarja za nenehno servisiranje.

Posel stoletja!

kje pa piše, da bodo tovornjaki imeli 2 milijona km? pa glede vzdrževanja tudi to ne velja.... tile M55S itak resno niso bili v uporabi, tisti, ki so jih testirali, so dejali, da so totalno neprimerni...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Nekaj še vseeno brcajo rusi...

Thrown back by the rapid Ukrainian offensive in the Kharkiv region east of Ukraine, the Russians were going to have to dig in somewhere.

And now we can begin to see where.

lcimg-daffad7b-b699-4104-9f51-9bd9150b2815.jpeg

They are certainly making a stand at Svatove, east of the Oskil River.

Tule bi se sedaj rabil long range HIMARs, da poradira iz varne razdalje...

• Všeč mi je

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.016
3.707
113

Posel stoletja!

Odboj od dna samo s plesavim?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
MSM propaganda?

Three Russian troops who "brutally treated" civilians during the occupation of a village in the northern region of Chernihiv will now face court.
The Ukrainian Prosecutor General said the men participated in attacks on Yahidne, where upwards of 300 people were trapped in a basement for weeks.
It added an investigation found that "with weapons in their hands, the Russian military forcibly broke into the houses of civilians and randomly fired automatic bursts into the premises where people and children were hiding".
The Prosecutor General said the accused "took local residents outside in sub-zero temperatures and, threatening to shoot them, forced them to undress in the presence of women and children.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
As we reported earlier, Ukraine has regained control of the village of Bilohorivka in the eastern Luhansk region - which is six miles west of Lysychansk city.

However, the situation in the village is now becoming clear, and governor Serhiy Haidai said there is "practically nothing left".

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Russia and Ukraine have agreed to swap 200 prisoners, Turkish President Recep Tayyip Erdogan said last night.

Mr Erdogan added he was under the "impression" that Mr Putin was willing to end the war in Ukraine "as soon as possible".

• Všeč mi je

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.640
113
Russia and Ukraine have agreed to swap 200 prisoners, Turkish President Recep Tayyip Erdogan said last night.

Mr Erdogan added he was under the "impression" that Mr Putin was willing to end the war in Ukraine "as soon as possible".
Težavo bo imel, ker Ukrajinci je definitivno ne bodo želeli končat, če pridobivajo ozemlje nazaj.

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
To je res, ampak vseeno se bo naredilo tako, kot bo rekel "zahod", čeprav bi tudi "mi" bili nori, da bi sedaj nehali doli, ko pa je šansa, da se rusa natira od tam poleg tega pa še jih pahne v ekonomsko krizo...

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
To je res, ampak vseeno se bo naredilo tako, kot bo rekel "zahod", čeprav bi tudi "mi" bili nori, da bi sedaj nehali doli, ko pa je šansa, da se rusa natira od tam poleg tega pa še jih pahne v ekonomsko krizo...
Samo en problem...
Putin ni več normalen samodržec, zdaj je na robu obstoja in lahko naredi, ah, raje ne pomislim.
Na katero stran bo šel, je pa odvisno od metkov njegovih bližnjih... :cool:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
O rdečem gumbu lahko nehamo sanjat, ker nima on tega 100% pod kontrolo. Tisti generali, pa tudi niso tako neumni, da bi šli to prožit...