Vojna v Ukrajini 2

sad

Guru
24. avg 2007
21.308
9.927
113
k je ful razlike, al so ble stare 6, 7, 15, 20, 40 al 76, a ne?
Kje je problem? Če ni res, potem ni res. Potem je res vseeno koliko so bile stare, če se NI zgodilo. Saj vem, da so v modi alternativna dejstva, ampak fajn je zadeve temeljit na DEJSTVIH.
Ker sicer potem hitro pridemo do odstranitve nacistov v Ukrajini, nje?

Drugače ste pa tisti, ki ste se sedaj pofočkali isti kot ruskiči, le v obratno smer. Na vsako besedo padete, namesto, da bi jo prej preverili.
Pa če slučajno nimate te informacije sem ZA Ukrajino, samo sem se v tega pol leta naučil, da Rusom nič ne verjamem, Ukrajincem pa pol ne.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.517
5.129
113
Spet so kadili....

1669731493558.png

• Haha
Reactions: Kamele0N

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kje je problem? Če ni res, potem ni res. Potem je res vseeno koliko so bile stare, če se NI zgodilo. Saj vem, da so v modi alternativna dejstva, ampak fajn je zadeve temeljit na DEJSTVIH.
Ker sicer potem hitro pridemo do odstranitve nacistov v Ukrajini, nje?

Drugače ste pa tisti, ki ste se sedaj pofočkali isti kot ruskiči, le v obratno smer. Na vsako besedo padete, namesto, da bi jo prej preverili.
Pa če slučajno nimate te informacije sem ZA Ukrajino, samo sem se v tega pol leta naučil, da Rusom nič ne verjamem, Ukrajincem pa pol ne.

aja, ti dvomiš, da so sploh bila posilstva. no, sej za to moreš bit pa tudi pacient. K ženske si to kr tko zmislijo... k glih nima drugih problemov. Pa ne ena... več sto njih...

Ja bravo! Če bi bilo to res, bi bila to verjetno prva vojna v kateri ne bi bilo posilstev. V tem pogledu bi bili potem ruski vojaki pravi gentlemani. Da niso še stanovanja posesali, preden so šli naprej, k zih so mel čevlje blatne...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa kaj je s tabo? kle se pogovarjamo o preteklih dejanjih, ti pa z nostradamusom težiš... pa že prej si mel ene podobne izpade...

a ne ločiš preteklosti in prihodnosti?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

sad

Guru
24. avg 2007
21.308
9.927
113
aja, ti dvomiš, da so sploh bila posilstva. no, sej za to moreš bit pa tudi pacient. K ženske si to kr tko zmislijo... k glih nima drugih problemov. Pa ne ena... več sto njih...

Ja bravo! Če bi bilo to res, bi bila to verjetno prva vojna v kateri ne bi bilo posilstev. V tem pogledu bi bili potem ruski vojaki pravi gentlemani. Da niso še stanovanja posesali, preden so šli naprej, k zih so mel čevlje blatne...
Čestitke. Gnev ti je čisto opral možgane.

Jaz sem komentiral, da konkretno ZA TI DVE POSILSTVI (ne posilstva) nisem še videl konkretnih dokazov, temveč samo nek zapis od dežurnega hrabrega tipkača Alterja, ki se sklicuje na nekega ukrajinskega uradnika. NITI VIRA NI DAL. Ko bodo pa to objavili resni mediji, potem se bom pa zgražal. Na besedilo najhrabrejšega tipkača Alterja se pa poščijem. Sedaj pa malo razmisli in poglej svojo reakcijo, pa mi povej, kako je drugačna od dr. strategije in vsega drugega #rusofili, ki limajo sem gor vse možno, kar človek z dvema možganskima celicama takoj vidi, da je fejk. In ne samo to. Temu tudi VERJAMEJO.

Ukraine's first deputy prime minister has claimed that Russian soldiers raped a girl as young as five and a Ukrainian woman aged 76.

Fak no, pa taka gamad pa si tudi ne zasluži drugega, kot da ga vržejo živega med lačne svinje...prej pa mu še malo kožo oderejo.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in jest5

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.114
4.101
113
V kateri dimenziji ti živiš...

Zakaj so Ruso razstrelili svoj (skupni) plinovod:

RUSI so razstrelili plinovod za katerega so Nemci rekli da je "projekt mrtev" in ga ugašajo, ter da ne bo sploh zaživel zaradi napada Rusije
na Ukrajino in ker si ne želijo več biti toliko odvisni od Rusije. NordStream2 je bil mrtev! In nobene škode več si niso naredili s tem.

Rusi so razstrelili plinovod z namenom zastraševanja Nemčije in EU:
1. uničili smo NordStream2, lahko pa uničimo še Nordstream1 in potem ne boste dobili nič našega plina in boste zmrzovali, to kar skoz grozijo...
2. uničili smo NordStream2, lahko vam uničimo tudi druge plinovode po katerih dobivate plin, Norveška,...
Grožnje, grožnje, grožnje,...

Delujoči plinovod, kateri je trenutno zaprt zaradi "napake" oz. ker nočejo prejemati plačila v EUR, je pa še vedno cel in ga lahko zaženejo kadar koli želijo.

In še tretji razlog zakaj so ga Rusi, ker samo lažejo, si izmišljujejo stvari in "igrajo vlogo žrtve ves čas in za vse so drugi krivi,
ker po njihovem oni niso krivi nič, se samo branijo pred zahodnim svetom, pred namišljenim nacizmom v Evropi itd...

Ti jim pa slepo verjameš, ker tudi sam igraš vlogo žrtve in vsi so proti tebi...
Nemci in svedi so rekli, da so njihove preiskave pokazale krivca za sabotazo plinovoda, ampak da jih ne bodo objavili zaradi nacionalne varnosti.
Bi rekel, da ce bi imeli dokaze, da so bili rusi odgovorni, bi jih takoj objavili.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.541
5.673
113
In obratno.....rus bi z veseljem trobil naokol če bi mu NATO sesul plinovod....

sad

Guru
24. avg 2007
21.308
9.927
113
Nemci in svedi so rekli, da so njihove preiskave pokazale krivca za sabotazo plinovoda, ampak da jih ne bodo objavili zaradi nacionalne varnosti.
Bi rekel, da ce bi imeli dokaze, da so bili rusi odgovorni, bi jih takoj objavili.
Seveda, pa potem začeli spet opletat s 5im členom NATO. EU se še svojega repa boji.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Čestitke. Gnev ti je čisto opral možgane.

Jaz sem komentiral, da konkretno ZA TI DVE POSILSTVI (ne posilstva) nisem še videl konkretnih dokazov, temveč samo nek zapis od dežurnega hrabrega tipkača Alterja, ki se sklicuje na nekega ukrajinskega uradnika. NITI VIRA NI DAL. Ko bodo pa to objavili resni mediji, potem se bom pa zgražal. Na besedilo najhrabrejšega tipkača Alterja se pa poščijem. Sedaj pa malo razmisli in poglej svojo reakcijo, pa mi povej, kako je drugačna od dr. strategije in vsega drugega #rusofili, ki limajo sem gor vse možno, kar človek z dvema možganskima celicama takoj vidi, da je fejk. In ne samo to. Temu tudi VERJAMEJO.

tocno itak nikoli ne bomo izvedeli...

vir, 3. zadetek na googlu

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.308
9.927
113
tocno itak nikoli ne bomo izvedeli...
vir, 3. zadetek na googlu

Hvala, to je že informacija, ne pa “alternativna informacija”.
Žalostno in res upam, da bodo krivci/pošasti dobili zasluženo kazen. Ali pa da so jo že: metek v čelo.
Mi pa tole ni najbolj všeč: In some cases, the commission found that Ukrainian forces committed war crimes against Russian troops, though those incidents were less frequent.

Nazadnje urejeno: