Ti na podlagi tvojih predvidevanj pišeš, da je tako bilo. Se pravi vidiš v prihodnost, kjer bodo tvoje teorije dokazane.
Nostradamus.
predvidévati -am nedov. (ẹ́)
1. na osnovi določenih dogodkov, pojavov biti prepričan o uresničitvi česa: predvidevati konec vojne; predvidevajo, da se bodo spopadi še nadaljevali / vnaprej predvidevati
2. publ. na osnovi določenih potreb, želj vnaprej določati, upoštevati: predvidevati gradnjo ceste; načrt predvideva povečanje proizvodnje / za take prekrške predvideva zakon stroge kazni določa
- predvidévan -a -o:
z zakonom predvidevane kazni; predvidevano povečanje izdatkov
In ce je kraja? Naj se denar preusmeri v ukrajino pa reseno
Zakaj pa ne? Eden bo to sigurno plačal, repracije ali pa zaseg![]()
Fotošop, produkt antiRUS propagande. Dejanski plakat za pridobivanje novih vojakov je drugačen, sem ravno včeraj nakje naletel na to in je bil zarven pripet tudi original. Nalimam tukaj, če najdem. Je pa dobra fora, sem se lepo nasmejalrusi nam v tej tragediji vsak dan postrežejo še s kakšno komedijo...
![]()
Sasha Grey - Wikipedia
en.wikipedia.org
![]()
![]()
![]()
Poglej priponko 61318
Ne ga srat, šlo je za obtožbo žene heroja, da vse poprek sistematično posiljujejo. (Kar je lahko tudi resnično!)ma čist si zabuluzil. A je nostradamus napovedoval teorije iz preteklosti? že "predvidevanje" ni pravi izraz za to, kar mi hočeš podtaknit.
Posilstva so bila že dokazana, ne rabimo nobenih potrdil, teorij in "predvidevanj".
pa ne se sikirat, sej vsakič pač ne uspe.
potem si isti kot oni... kradeš.
ja, ampak o tem ne odloča NATO ali EU. Pa še pri reparacijah ne sodelujejo državljani, kolikor mi je znano.
Rusija recimo lahko 5 let zastonj izvaža zastonj plin in bo vse poplačala. pa ne rabijo nikomur nič zasežt.
Haha, zdele poslušam... denar bi zasegli, ga investirali, ne v UA, in potem dobiček pošiljali v UA... jao jao... to pa je res čista kraja. Do UA bo prišlo 5%.
Ne ga srat, šlo je za obtožbo žene heroja, da vse poprek sistematično posiljujejo. (Kar je lahko tudi resnično!)
Ti pa si se vžgal, da je to vse resnično.
Se opravičujem nisi nostradamus, si nekaj drugega
Še tistih 5% bodo pa pokradli.......
Super. bomo imeli denar. A že veš, kako ga boš zapravil?The European Commission has announced a plan to confiscate Russian assets that have been frozen to punish Moscow for the invasion of Ukraine.
"We have blocked €300bn (£259bn) of the Russian Central Bank reserves and we have frozen €19bn (£16bn) of Russian oligarchs' money," Ursula von der Leyen, president of the European Union's executive, said in a statement.
Evo, pa bomo imeli denar.
Z rusijo je itak konec sodelovanja za kaksno stoletje ,pametne korporacije so ze odsle manj pametne odhajajo ,butalci se uztrajajo. Dejstvo je da je Rusija postala isto sranje kot s koreja , razviti svet z njo ne bo imel vec nic ,razen hudih sankcij in pritiskov dokler ne bodo izplacali zadnjega dolarja vojne skode.Super. bomo imeli denar. A že veš, kako ga boš zapravil?
Še bolj pa bomo veseli, ko bodo rusi uvedli enak povračilni ukrep in zasegli zahodno premoženje v rusiji, ki ja je verjetno nekajkrat več, kot ruskega v EU.
Adijo podružnice Krke, Leka....
Samo še to ne vemo, če se bo temu takrat tudi reklo konfiskacija, ali bomo raje rekli čista kraja ????
DamnFotošop, produkt antiRUS propagande. Dejanski plakat za pridobivanje novih vojakov je drugačen, sem ravno včeraj nakje naletel na to in je bil zarven pripet tudi original. Nalimam tukaj, če najdem. Je pa dobra fora, sem se lepo nasmejal![]()
Z rusijo je itak konec sodelovanja za kaksno stoletje ,pametne korporacije so ze odsle manj pametne odhajajo ,butalci se uztrajajo. Dejstvo je da je Rusija postala isto sranje kot s koreja , razviti svet z njo ne bo imel vec nic ,razen hudih sankcij in pritiskov dokler ne bodo izplacali zadnjega dolarja vojne skode.
Ne mi rečt, da je "flajer" za vpoklic, ki si ga prejel bil drugačen ? Drugič si ga shrani, ne pa, da ga rastrgaš in daš v košFotošop, produkt antiRUS propagande. Dejanski plakat za pridobivanje novih vojakov je drugačen, sem ravno včeraj nakje naletel na to in je bil zarven pripet tudi original. Nalimam tukaj, če najdem. Je pa dobra fora, sem se lepo nasmejal![]()
Pa zato, ker so boljši!
Kaj pomeni pristojnost? da ima soglasje in pooblastila vseh potrebnih organov za izvrševanje nekih ukrepov.
Sicer EU predlaga ustanovitev posebnega sodišča - ne v Haag-u, da bi to lahko izpeljali, ampak mislim, da to ne bo šlo.
Največji zločinec praviš? podobna zgodba, pa svet tud mrdne ne.
![]()
Izraelske okupacijske sile na Zahodnem bregu ubile pet Palestincev
Izraelski vojaki so na Zahodnem bregu pod izraelsko vojaško okupacijo ustrelili in ubili pet Palestincev, in sicer blizu Ramale, blizu Hebrona in severno od Jeruzalema.www.rtvslo.si
Sej smo divji zahod. V letu 2022 se streljamo, grozi se z nukicami itd..hehehe, vse lepo in prav... imaš prav.
sam to ni v pristojnosti NATA ali EU.
Ker potem bi imeli divji zahod.
Za orožje se vedno najde denar, ampak za ljudi/zdravstvo/gospodarstvo ga pa ni.