Vojna v Ukrajini 2

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ja, trzni kapitalizem, ko ti tisti, ki ti prodaja plin po 4x ceni, razstreli plinovod od 4x cenejsega ponudnika.

Naj mi se 1x nekdo pove, kako naj bi se rusi okoristili z razstrelitvijo svojega lastnega plinovoda?

kakšna je pa škoda, če je cenejši ponudnik itak že zaprl pipco mesece nazaj?

in, če je to res USA nardila, zakaj rusija nič ne teži? Zakaj so tiho?

pa sej ne rečem, da niso usa to naredili, ampak...

Sicer pa, preden bo konec vojne in sankcij, bojo že poflikal tisto cev, ne skrbi... še te bo ruski plin grel.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.517
5.129
113
Ja, trzni kapitalizem, ko ti tisti, ki ti prodaja plin po 4x ceni, razstreli plinovod od 4x cenejsega ponudnika.

Naj mi se 1x nekdo pove, kako naj bi se rusi okoristili z razstrelitvijo svojega lastnega plinovoda?
V kateri dimenziji ti živiš...

Zakaj so Ruso razstrelili svoj (skupni) plinovod:

RUSI so razstrelili plinovod za katerega so Nemci rekli da je "projekt mrtev" in ga ugašajo, ter da ne bo sploh zaživel zaradi napada Rusije
na Ukrajino in ker si ne želijo več biti toliko odvisni od Rusije. NordStream2 je bil mrtev! In nobene škode več si niso naredili s tem.

Rusi so razstrelili plinovod z namenom zastraševanja Nemčije in EU:
1. uničili smo NordStream2, lahko pa uničimo še Nordstream1 in potem ne boste dobili nič našega plina in boste zmrzovali, to kar skoz grozijo...
2. uničili smo NordStream2, lahko vam uničimo tudi druge plinovode po katerih dobivate plin, Norveška,...
Grožnje, grožnje, grožnje,...

Delujoči plinovod, kateri je trenutno zaprt zaradi "napake" oz. ker nočejo prejemati plačila v EUR, je pa še vedno cel in ga lahko zaženejo kadar koli želijo.

In še tretji razlog zakaj so ga Rusi, ker samo lažejo, si izmišljujejo stvari in "igrajo vlogo žrtve ves čas in za vse so drugi krivi,
ker po njihovem oni niso krivi nič, se samo branijo pred zahodnim svetom, pred namišljenim nacizmom v Evropi itd...

Ti jim pa slepo verjameš, ker tudi sam igraš vlogo žrtve in vsi so proti tebi...

sad

Guru
24. avg 2007
21.308
9.927
113
Ti jim pa slepo verjameš, ker tudi sam igraš vlogo žrtve in vsi so proti tebi...
Ne razumeš.
On nam hoče le dobro, saj ima le on vse prave informacije, mi smo pa zaslepljeni z MSM.
AndY1 : razsvetli nas prosim z resnico o tisti fotki, ki jo je Kamele0N prilimal in ki naj bi kazala, da je bila eksplozija znotraj plinovoda. Meni je to vse skuapaj sumljivo, ampak ne vem zakaj. Ti boš zagotovo to strokovno razložil. Hvala.

• Všeč mi je

jest5

Guru
18. avg 2007
26.195
-8.825
113
Rusi so razstrelili plinovod z namenom zastraševanja Nemčije in EU:
1. uničili smo NordStream2, lahko pa uničimo še Nordstream1 in potem ne boste dobili nič našega plina in boste zmrzovali, to kar skoz grozijo...
2. uničili smo NordStream2, lahko vam uničimo tudi druge plinovode po katerih dobivate plin, Norveška,...
Grožnje, grožnje, grožnje,...

Delujoči plinovod, kateri je trenutno zaprt zaradi "napake" oz. ker nočejo prejemati plačila v EUR, je pa še vedno cel in ga lahko zaženejo kadar koli želijo.
No ja...
NS1 je uničen. Ter ena cev NS2.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.491
7.095
113
Ukraine's first deputy prime minister has claimed that Russian soldiers raped a girl as young as five and a Ukrainian woman aged 76.

Fak no, pa taka gamad pa si tudi ne zasluži drugega, kot da ga vržejo živega med lačne svinje...prej pa mu še malo kožo oderejo.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.517
5.129
113
Ukraine's first deputy prime minister has claimed that Russian soldiers raped a girl as young as five and a Ukrainian woman aged 76.

Fak no, pa taka gamad pa si tudi ne zasluži drugega, kot da ga vržejo živega med lačne svinje...prej pa mu še malo kožo oderejo.
Ne ne, to je MSM konstrukt, Andy ti bo zagotovo dokazal, da se je zgodilo obratno, da je Ruski vojak bil žrtev, da sta oni njega posilili...

• Všeč mi je