a niso srbi nekaj jokali ko so rokometašice po zmagi na busu pele za njih "družbeno nesprejemljivo pesem" (sude mi od thompsona)..saj ne bi nič rekel če bi pele tisto o juretu in bobanu, ali pa bojne čavoglave ampak da povsod vidijo ustaše je tud mal prehudo
![]()
Nemčija v tajnem dokumentu računa na možnost napada - Domovina
Der Spiegel je pridobil tajni dokument nemške vojske, aktualen od 26. septembra, v katerem nemški Bundeswehr narekuje določene spremembe v luči aktualnih dogodkov.Kljub poudarjanju pomembnosti odvračanja od vojne, predvideva globoko reformo nemških oboroženih sil, saj meni, da so spremembe...www.domovina.je
Zgleda da ti je Ivermektin scvrl čist vse... in da si postal totalno dojemljiv za Ruske manipulacije in laži:Dnevna doza HH
Ukr nacisti v Katarju
![]()
Tudi naš severnokorejski medij je objavil
![]()
Politico: Evropa obtožuje ZDA okoriščanja z vojno v Ukrajini
Devet mesecev po ruskem napadu na Ukrajino se na Zahodu kažejo prve razpoke. Visoki evropski predstavniki naj bi bili besni na Bidnovo administracijo in obtožujejo ZDA, da se finančno okoriščajo z vojno, medtem ko EU trpi zaradi visokih cen energentov.www.rtvslo.si
Sem dal link par dni nazaj.
Vojna v Ukrajini 2
Torej je samo Zelenski kriv za smrt ljudi? Najboljše da preda celo Ukrajino Putinu, da ne bo še kdo umrl. Potem bomo pa mi celo EU dali Putinu, da ne bo kakšen evropejec umrl Mrtvi pa še zeblo bi nas.www.alter.si
PS
Kdaj bo EU uvedla kapico na ZDA/norveški plin ?
Zakaj pa norvežanom ne upamo rečt fuck off?Norvežanom so pred časom že na lep način hoteli povedat da najmalo manj služijo s svojim plinom, pa so hitro dobili odgovor da lahko odjebejo. Američanom pa seveda ne upamo.
Zakaj pa norvežanom ne upamo rečt fuck off?
Jim poslat kakšen paket bomb, da dobimo tisto kar pripada EU.
Živa žalost ta EU. Najprej nas vodi pijanec, zdaj pa brezvezna baba
Norvežanom so pred časom že na lep način hoteli povedat da najmalo manj služijo s svojim plinom, pa so hitro dobili odgovor da lahko odjebejo. Američanom pa seveda ne upamo.
Andijeva mucika ima mlade, pa vpraša otroka, kako se imenujejo mladički. Ta je Putin, ta je Putin, ta je Putin, ta pa ni Putin. Ja kako da ne vpraša. Pa mu odgovori, ta je pa danes odprla oči.Torej je jasno, kdo je sabotiral NS1 in NS2. Who benefits?
Pocasi se EU-ju odpirajo učke. Mogoce se bodo tudi nasim soforumasem.
Ti še nisi v RU, Iranu ali pa Severni KorejiNaj EU zdaj se norvezanom in ZDA postavi kapico na plin in nafto![]()
Ne se delat, da ne veš, kako drug dealer navleče džankija. Začne z zastonj drogo, potem pa ko je navlečen, ga začne obirat.Ampak, ampak. Gldi rusi...