The army of the #Russian Terrorists will not be able to hold the left-bank #Kherson region,Nataliya Gumenyuk #Ukrainian artillery can already reach the lines that they are building on the left bank of the #Dnieper,in the #Armyansk district.
Bom poiskal ena od strani z vojaškimi novicami že nekaj časa nazaj. Sicer pa to ni nič novega že mesece nazaj so prilagodili ukrajinske mig-29 za izstreljevanje protiradarskih raket AGM-88 za ruske radarske sisteme.Vir? Ali spet samo ugibanje?
Za AGM-88 sem videl novice, ko so prilagajali na Ukrajinski mig-29. Da bi pa kaj pripravljali za rakete Storm Shadow, tega pa nisem nikjer zasledil, zato sem vprašal za vir. Je pa res, da ne pride vse v javnost, kaj vse delajo oz. pripravljajo za Ukrajino.Bom poiskal ena od strani z vojaškimi novicami že nekaj časa nazaj. Sicer pa to ni nič novega že mesece nazaj so prilagodili ukrajinske mig-29 za izstreljevanje protiradarskih raket AGM-88 za ruske radarske sisteme.
Celo posnetke imaš na netu.
Za AGM-88 sem videl novice, ko so prilagajali na Ukrajinski mig-29. Da bi pa kaj pripravljali za rakete Storm Shadow, tega pa nisem nikjer zasledil, zato sem vprašal za vir. Je pa res, da ne pride vse v javnost, kaj vse delajo oz. pripravljajo za Ukrajino.
Vidim da sem neki spregledal, potem znajo kmalu prilagoditi na SU-24. V EU je kar nekaj teh raket Storm Shadow, bodo lahko testirali na Krimskem mostuBilo kar na nekaj straneh objavljeno ena od njih
![]()
Poland to help Ukraine integrate Su-24 bombers with NATO SCALP missiles
Poland will integrate Soviet Su-24 bombers with NATO SCALP missiles. Experts plan to ensure the integration of Ukrainian aircraft with NATO-standard missilesmilitarymonitoring.com
Vidim da sem neki spregledal, potem znajo kmalu prilagoditi na SU-24. V EU je kar nekaj teh raket Storm Shadow, bodo lahko testirali na Krimskem mostu![]()
Eh, par dronov bodo prej v zrak vrgli in bo ruski obrambni sistem počepnil.Teh raket verjetno zaradi cene verjetno ne bo ravno veliko pa tudi počasne so. Če ne bo kak pijan Rus na radarskem sistemu kar se očitno pogosto dogaja potem bo težko prišla do Krimskega mostu.
Evo zate ru$$ofilček, danes objavljeno tukaj: https://defence-ua.com/news/u_rf_ro...ori_ta_kubki_za_uspishnu_pidgotovku-9770.html
Še rabiš iz drugih strani pa twiter kanalov, kjer se je že to pisalo 1-2 tedne nazaj? Ali boš znal sam poiskat? Čeprav to ni v navadi ru$$ofilčkoisic
Ni kaznivega dejanja in kazni brez zakona
2. člen
Nikomur ne sme biti izrečena kazen ali druga kazenska sankcija za dejanje, ki ga zakon ni določil kot kaznivo dejanje, še preden je bilo storjeno, in za katero ni bila z zakonom predpisana kazen ali druga kazenska sankcija
koliko pa še UA ima sploh operativnih letal, ker od zunaj ni bilo nič ka jpametnega dobavljeno...
Nisi razumel moje poante. Ce pogledas, sem ti copy-paste-al tvoje lastno vprasanje, ki si ga postavil Flokiju, sam pa si naredil isto, to je navedel trditev brez navajanja vira.
Mimogrede, naslednjic ko se kaksnemu pripnes tak ali podoben naziv, dobis ban. To velja za vse ponizevalne nazive in za vse uporabnike. Ni Maverick uvedel filtra za brezveze, ki si ga zaobsel z zamenjavo s-ja z $.
rusofíl | kdor se navdušuje za rusko ali sovjetsko politiko, kulturo |