To pomeni, da se bo NATO vmešal sedaj ali rabi še malo drocanja?
Koga bo pa NATO napadel? Ukrajino? Ocitno gre za ukrajinski S300.
To pomeni, da se bo NATO vmešal sedaj ali rabi še malo drocanja?
ne, ker so prijateljske drzave, in je drugace, kot ce bi bila raketa od okupatorja.
fino za ostale novice.
Podobno kot dron, ki je priletel v Zagreb?
haha, kaj so se rusofili hitro nazaj vzgal...
Do zdaj si bil tiho kot rit, ko so tvoje porinili čez reko čez in jih bodo še dlje. Ukrajina ne bi streljala v zrak raket za prestrezanje, če tvoji ne bi poslali stotine raket nad ukrajinsko prebivalstvo, ampak to je tebi itak postransko.Ce pa vidmo vasa dvojna merila. Ko ste mislili, da je bil ruski izstrelek, hitro 5. clen in v napad. Ko se pa izkaze, da je zopet ukrajinsko maslo, pa pac, ti šment, se zgodi.
Mislim, kdo se je vzgal.
ja kako? mi skoz komentiramo... vi ste potihnili nekaj v zadnjem tednu... in zdele takoj v akcijo.
seveda, ce prileti sovrazni ogenj so malo drugacni protokoli, kot pa ce je prijateljski. sej to je nekako logicno...
Do zdaj si bil tiho kot rit, ko so tvoje porinili čez reko čez in jih bodo še dlje. Ukrajina ne bi streljala v zrak raket za prestrezanje, če tvoji ne bi poslali stotine raket nad ukrajinsko prebivalstvo, ampak to je tebi itak postransko.
Lahko te seronje odstranite modi?
Veš da bi se spustil v debato z rusofilom, pa se ne bom.Ce pa vidmo vasa dvojna merila. Ko ste mislili, da je bil ruski izstrelek, hitro 5. clen in v napad. Ko se pa izkaze, da je zopet ukrajinsko maslo, pa pac, ti šment, se zgodi.
Mislim, kdo se je vzgal.
Ej, cist tak. A ti mislis, da ZDA same sebe nukajo, ko se jim kaj vojaskega ponesreči in umrejo nedolzni civili? Tak da, ko bos razumel razliko med sovrazno in prijateljsko drzavo in namernim ciljanjem in nesreco, se spet oglasi.Ja lej, se zgodi, da rakete odletijo nekam drugam. Ampak brez dokazov vnaprej kar nekoga obsoditi?
Do zdaj si bil tiho kot rit, ko so tvoje porinili čez reko čez in jih bodo še dlje. Ukrajina ne bi streljala v zrak raket za prestrezanje, če tvoji ne bi poslali stotine raket nad ukrajinsko prebivalstvo, ampak to je tebi itak postransko.
Lahko te seronje odstranite modi?
Jaz bi rajši videl ukrajinske ujetnike v objemu ruskega rdečega križa. Ker baje so in se imajo prav fino.Ej, cist tak. A ti mislis, da ZDA same sebe nukajo, ko se jim kaj vojaskega ponesreči in umrejo nedolzni civili? Tak da, ko bos razumel razliko med sovrazno in prijateljsko drzavo in namernim ciljanjem in nesreco, se spet oglasi.
Sicer me pa veseli, da si se ziv. Me je ze skrbelo, da si se kam skantal zaradi gum DOT2017.
Drugace pa se vedno cakamo na tvoje Armate in kupe hudih tankov. A bos se kaj povedal o tem? Pa na rusko Odeso tudi se cakamo. Bos kaj napisal o tem, sedaj ko si nazaj.
Torej cenzura?Tiho sem, ker se drzim dogovora z adminom.
Torej cenzura?
Tudi če ni ukrajinska bo na koncu ukrajinska.Koga bo pa NATO napadel? Ukrajino? Ocitno gre za ukrajinski S300.