Vojna v Ukrajini 2

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.824
556
113
42
povsod malo
Ta raketa je ali zabluzila po svoje ali pa je bil test kako se bo Poljska odzvala če kaj prileti proti njej.
Lahko je pa tudi S300 od ukrajinske protizračne.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.496
5.091
113
2 raketi.
A potem bo Poljska aktivirala 5 člen ?

V ostalih novicah
V Italiji razbili domnevno neonacistično skupino s stiki z Azovom

->
Bataljon Azov: Od neonacistične milice do odreda ukrajinske vojske
Ytbnd , po tvojem ima Rusija sedaj legitimne razloge da napade tudi Italijo?

Nazadnje urejeno:

hdx

Guru
1. jun 2011
1.547
2.256
113
At least one Russian cruise missile from today's barrage against Ukrainian cities landed in Russia - Reportedly, in Shebekino, 4 Russian civilians were killed and 6 injured

Rusi več svojih pobijejo, kot pa ukrajincev.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.463
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Če bi bila radioaktivna dirty bomba razlog za aktivacijo člena 5, potem je tudi tole. Tudi če gre za UA protiletalski izstrelek, razlog za izstrelitev tega izstrelka je Rusija. Saj vemo, ni ruskih zračnih napadov na Ukrajino, ni Ukrajinskih protiletalskih izstrelkov v zraku. Konec koncev Ukrajina v tem trenutku brani tudi NATO. Upajmo, da Ukrajina z kakršnokoli pomočjo že tole ustavi, da ne pljuskne v EU in NATO.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.496
5.091
113
Aha, tako kot ukrajinski dron, ki je padel na Zagreb?

Najprej obsodit ruse ze kar vnaprej, ko se pa izkaze, da je ukrajinsko zracno plovilo, pa postane vse tiho.

Ocitno je Ukrajina napadla NATO clanico. Bo NATO ukrepal proti Ukrajini?

Se bo videlo kaj je tja priletelo, ko bo zadeva preiskana, lahko da so novico z deli UA S300 dali ven Ruski troli...

Se jih je sedaj tudi pri nas nenadoma nekaj spet oglasilo ;)

• Všeč mi je
Reactions: sad

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.496
5.091
113
At least one Russian cruise missile from today's barrage against Ukrainian cities landed in Russia - Reportedly, in Shebekino, 4 Russian civilians were killed and 6 injured

Rusi več svojih pobijejo, kot pa ukrajincev.
Kako lahko obsojaš v naprej, da ja Ruska raketa padla dol na ruskem ozemlju, ko je letele v Ukrajino, res nepošteno!

• Všeč mi je
Reactions: 8888

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.462
7.097
113
Initial findings suggest the missile that hit Poland was fired by Ukrainian forces at an incoming Russian missile, according to US officials.

Nekako bo potrebno prepreciti to rusko nesmiselno izzivljanje nad civilisti.
Na mestu bi bilo razmisljat o bolj napredni zracni obrambi ukrajine+aviaciji.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.599
7.225
113
Ja lej, se zgodi, da rakete odletijo nekam drugam. Ampak brez dokazov vnaprej kar nekoga obsoditi?

Ne skrbi, se bodo pojavile serijske številke iz neke kleti, katere bodo dokazale, da je raketa nedvomno ukr.

Pa se niso rusofili hvalili kako se S300 lahko uporablja tudi za napad na zemeljske tarče? Zdaj da dve padeta na daljnovod je malo preveliko naključje.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Gavran

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.110
4.101
113
Ne skrbi, se bodo pojavile serijske številke iz neke kleti, katere bodo dokazale, da je raketa nedvomno ukr.

Pa se niso rusofili hvalili kako se S300 lahko uporablja tudi za napad na zemeljske tarče? Zdaj da dve padeta na daljnovod je malo preveliko naključje.
Po mojih informacijah je Rusija oddaljena vec kot 200km od Poljske, kolikor je domet S300 rakete.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.148
3.193
113

Pa se biso rusofili hvalili kako se S300 lahko uporablja tudi za napad na zemeljske tarče? Zdaj da dve padeta na daljnovod je malo preveliko naključje.

Saj če imaš 5 minut časa pa najdeš sliko motorja s300 in pogledaš ostanke ne rabiš ruski ali pa ukrajinski propagandi verjet boš lahko sam zaključek naredil.
Pa poglej še motor kh101 za katero Ukrajinci pravijo da naj bi bila. Če že bi vsaj izbrali eno ki ima vsaj podoben motor.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Initial findings suggest the missile that hit Poland was fired by Ukrainian forces at an incoming Russian missile, according to US officials.

Nekako bo potrebno prepreciti to rusko nesmiselno izzivljanje nad civilisti.
Na mestu bi bilo razmisljat o bolj napredni zracni obrambi ukrajine+aviaciji.

kot sem že napisal... očitno bo to taktika v prihodnosti. Tam se bojo zabubili v dontesku, in šical na civiliste, dokler jih bo UA vojska preganjala iz svojega ozemlja...

čisti terorizem.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.110
4.101
113
kot sem že napisal... očitno bo to taktika v prihodnosti. Tam se bojo zabubili v dontesku, in šical na civiliste, dokler jih bo UA vojska preganjala iz svojega ozemlja...

čisti terorizem.

Ne vem sicer, kako to ti imenujes, ampak Ukrajina je 8 let šicala na civiliste v Donbassu. Ubili so jih okoli 14.000.