![]()
Nekaj deset inštruktorjev Slovenske vojske bo urilo ukrajinske vojake v Nemčiji
Slovenija bo v evropski misiji urjenja ukrajinskih vojakov sodelovala z nekaj deset inštruktorji, ki bodo predvidoma delovali v Nemčiji, je v Bruslju povedal državni sekretar obrambnega ministrstva Damir Črnčec. Dokončno odločitev bo sprejela vlada.www.rtvslo.si
Komentarji pa zmagajo.
Sočasno se proslavlja NOB, katerega so z orožjem in urjenjem zalagali zavezniki. Naša pomoč napadeni državi pa je hlapčevstvo do ZDA.
Hvala bogu nisi ti na sprožilcu.Russian missiles tonight crossed into Poland and killed two people, a senior US intelligence official has claimed.
Lahko bi se kaj slucajno padlo na moskvo
fajn bi bilo da bi nato šel v akcijo z direktno podporo (orožje + vojaki) strica sama ... potem bi se vojna takoj končalaTo pomeni, da se bo NATO vmešal sedaj ali rabi še malo drocanja?
Tega ne boš videl, bo mogla kakšna raketa prileteti krepko v območje NATA. Poljaki bi morali ob mejo z Ukrajino namestili sisteme dolgega dosega, varujejo sebe in Ukrajino pred zračnimi napadi.Jaz mislim, da bo moral NATO na mirovno operacijo v Ukrajino. Komplet ozemlje UA, ki ni na fronti in ni pod rusko okupacijo. Misija zaščita prebivalstva in civilne infrastrukture. Naloga misije: karkoli prileti na to ozemlje sestrelimo in uničujemo vojaške položaje od koder je to priletelo. To je očitno osnova, da se bo nehala morija nad civilnim prebivalstvom. Direktne boje z Rusi na fronti še naprej izvaja UA vojska.
Ja, sem tudi jaz gledal in je čisti Russofil, ampak v temu primeru ima lahko prav...Sem samo letel čez kanal, pa malo prevod novic delal, ru$$ofilski kanal![]()
Tega ne boš videl, bo mogla kakšna raketa prileteti krepko v območje NATA. Poljaki bi morali ob mejo z Ukrajino namestili sisteme dolgega dosega, varujejo sebe in Ukrajino pred zračnimi napadi.
Možno da je bila kakšna Ukrajinska protizračna raketa, bodo povedali Poljaki, kaj vse bodo našli od rakete.
2 raketi.pravijo, da je ukrajinska protizracna raketa...
2 raketi.
A potem bo Poljska aktivirala 5 člen ?
V osatlih novicah
V Italiji razbili domnevno neonacistično skupino s stiki z Azovom![]()
V Italiji razbili domnevno neonacistično skupino s stiki z Azovom
Italijanska policija je v Neaplju razbila domnevno neonacistično skupino. Pri tem so aretirali štiri osebe, ki naj bi načrtovale nasilna dejanja, med drugim napad na vojašnico karabinjerjev.www.rtvslo.si