A po drugi strani ... Kaj od napisanega ne drži?Točno tisti. In ravno tisti, ki je v zadnjih letih izvedel mentalni preobrat iz neoliberalca v oboželca lika in dela enega in edinega Jožeta Mencingerja.
A po drugi strani ... Kaj od napisanega ne drži?Točno tisti. In ravno tisti, ki je v zadnjih letih izvedel mentalni preobrat iz neoliberalca v oboželca lika in dela enega in edinega Jožeta Mencingerja.
Bil si vpoklican, dobil si orožje, za ostalo pa sam poskrbi iz lastnega žepa. Potem se pa sprašujejo, zakaj nimajo motivacije Poleti še gre nekak, kaj pa pozimi?
Mobiks from a tank unit in Khanty-Mansi Autonomous Okrug in Siberia are forced to buy diesel for their own money to heat tents that have no chimney exits. They recorded this appeal, wondering if they should buy their own gas station, given so many of them are falling sick.
Svoj delež imajo pri vsem skupaj. Malo načrtno, malo se je pa super poklopilo zaradi Putinovih podvigov.Se pravi, ZDA so Putinu nastavile zanko, v katero se je ne samo ujel, ampak padel kakor je dolg in širok? Ni ravno hvalnica Putinu vse skupaj.
Lancaster's videos have frequently been described as Russian propaganda and disinformation. He has often unwittingly exposed information of Russian war crimes, even revealing the identities of their perpetrators, and knowingly filmed staged events.
aha, ja saj se mi zdi da sem tam v ozadju videl Armate, tiste ki so že dolgo na poti v Ukrajino AndY1
Aja? Najdi mi post, kjer sem omenjal Armate.aha, ja saj se mi zdi da sem tam v ozadju videl Armate, tiste ki so že dolgo na poti v Ukrajino AndY1
tole si pisal že leta 2015:Aja? Najdi mi post, kjer sem omenjal Armate.
Bom poskusil se 1x, ker ocitno ne linkas posta, ker se ne nahaja v tej temi in nima povezave s to temo.tole si pisal že leta 2015:
The first 20 T-14s produced are prototypes, and they were used in the victory parade. Mass production of those tanks will start in 2016, by 2020 we should have 2,300 of them.
About selling T-14 Armata, I think we will introduce this tank next year in the international tournament of Tanks, which will allow us to show it to the whole world. And I'm sure that a lot of contracts will be signed, with India for instance.
Nekako se ni izšlo, ali?
V istem postu kjer si govoril o debelih puščicah v raznih smereh. K se človek vpraša a ti to resno, trolas ali iščeš stand up material.Aja? Najdi mi post, kjer sem omenjal Armate.
Aja? Najdi mi konkretni post, kjer sem pisal, da so Armate na poti v Ukrajino in da je iz te teme.V istem postu kjer si govoril o debelih puščicah v raznih smereh. K se človek vpraša a ti to resno, trolas ali iščeš stand up material.