Če ne boš šel, te bodo pa lovili po ulicah, tako kot danes Ukrajince, ne pozabit, da si tam brani naša domovina, in bodo naši otroci mo umirali za našo domovino.
Trol ali pa prizadet v glavi. Sicer glede na zapise lahko tudi oboje...
Če ne boš šel, te bodo pa lovili po ulicah, tako kot danes Ukrajince, ne pozabit, da si tam brani naša domovina, in bodo naši otroci mo umirali za našo domovino.
To sam sebe barvaš, da ne bo tako, ko bo šlo zares?Trol ali pa prizadet v glavi. Sicer glede na zapise lahko tudi oboje...
To sam sebe barvaš, da ne bo tako, ko bo šlo zares?
Ne ne, zelo visoko inteligenten človek, vendar z hudo narcistično motnjo.Trol ali pa prizadet v glavi. Sicer glede na zapise lahko tudi oboje...
Torej še en trol, ki računa, da bo vpoklican v boj v ukrajino, za ukrajino, proti rusiji?
Kr neki. Do zdaj te nisem imel ravno za rusofila, ampak s tem zapisom, sem te popredalčkal v rusofila. To je ena od mnogih rusofilskih zablod, za katere ste upam da plačani, da jih trosite naokoli z upanjem, da boste zasadili dvom. Druga tipična najbolj razširjena misel je, da bi vi rusofili radi samo mir in želite da ukrajinci ne umirajo v tej nesmiselni vojni. Smešno za crkntLahko tudi proti južno korejcem. Čakam, da Musarca postavi vojsko pred parlament in napravi red tudi pri nas.
Vsak dan več demokratov in demokracije.
Ga bom pomilostil, ne glede na predal v katerega ga vtakne krivosodje...Kr neki. Do zdaj te nisem imel ravno za rusofila, ampak s tem zapisom, sem te popredalčkal v rusofila. To je ena od mnogih rusofilskih zablod, za katere ste upam da plačani, da jih trosite naokoli z upanjem, da boste zasadili dvom. Druga tipična najbolj razširjena misel je, da bi vi rusofili radi samo mir in želite da ukrajinci ne umirajo v tej nesmiselni vojni. Smešno za crknt![]()
Izraze Pomoč za Ukrajino in proti Rusiji že sedaj ne uporabljamo. Bomo zavili v celofan in rekli drugače.Torej še en trol, ki računa, da bo vpoklican v boj v ukrajino, za ukrajino, proti rusiji?
Kakšno domovino? Ukrajina je tvoja domovina? V Evropi tudi še ni niti v nato. Kaj točno torej blodiš?Izraze Pomoč za Ukrajino in proti Rusiji že sedaj ne uporabljamo. Bomo zavili v celofan in rekli drugače.
Npr branili bomo domovino, evropo, slovenijo, branili svetilnik demokracije, Smo dolžni branit nato državo Ukrajina je lahko čez noć v natu in eu) smo napadeni, nimamo druge izbire.... Lahko še kaj dodaš.
Tudi "domovina" se lahko čez noč zamenja, včasih je bila to Jugoslavija, potem Slovenija, danes je že Evropa.
Moja in tvoja domovina - če nisi premlad, je bila tudi Makedonija, pa Kosovo, tam so slovenski vojaki stali na meji v karavlah. Danes je naša domovina Evropa. Preko Nata smo tudi obvezani branit tudi Portugalsko, če bi bila napadena.Kakšno domovino? Ukrajina je tvoja domovina? V Evropi tudi še ni niti v nato. Kaj točno torej blodiš?
Koncept evropa kot unija ti je neznanka.. ne mešaj tega in vleči vzporednice s SFRJ.
Nisem premlad. Le, da sem takrat bil premlad za dojemanje tega na način, kot so zadevo propagandirali v šolah in drugih javnih ustanovah. Razen za največje jugofrike, že takrat to ni držalo, še manj to drži zdaj. Domovina je bila republika, v kateri si se rodil, propagandiranje SFRJ kot skupno domovino vseh, pa je bil samo pesek v oči. Resnico smo spoznali kasneje.Moja in tvoja domovina - če nisi premlad, je bila tudi Makedonija, pa Kosovo
Ma od kje pa to trdiš? Evropa je kontinent. Evropska unija je politični stvor, še manj obvezujoč kot nekdaj SFRJ in kot tako niti EU niti SFRJ ne more biti domovina.Danes je naša domovina Evropa
Nismo. Od kje spet ta zabloda? Nobene zaveze ni, lahko se vsaka članica odloči, da pomaga tudi samo v zaledju brez nastopa na fronti.Preko Nata smo tudi obvezani branit tudi Portugalsko, če bi bila napadena.
Mene, ki nisem vojak, ne bodo mobilizirali za borbo v tuji državi. Od kje ta zabloda?Ukrajina pa je lahko čez noč v EU, in takrat, ko bodo tebe tu mobilizirali v vojsko da se boš boril proti rusom bo že.
Točno prav si napisal, države EU in ne EU niti ne NATO. EU se lahko odloči, komu bo pomagala, niso samo članice EU upravičene do pomoči. Po tvoji logiki, potem niti ne bi pomagala afriškim državam?Kaj potem delajo vojaki iz držav EU v Ukrajini? Zakaj EU podarja pomoč Ukrajini, če ni v EU? Kaj imamo mi z Ukrajino, ki ni v EU in ne v NATO in z nekim medsovjetskim konfliktom?
Geografsko gledano je Ukrajina bolj Evropska kot Rusija. Tudi interesno gledano, je za obe strani, tako EU kot Ukrajinsko boljše, da se skupaj povežeta, kot pa da bi se Ukrajina na Rusijo, konec koncev so to izrazili že Ukrajinci sami.Aja takrat pa obrnite ploščo in mantrate, da je Ukrajina v evropi (kot da rusija ni)
Pa še to o domovini, za katero se borimo in bi dali življenje za domovino.
Tisti iz zahodne Ukrajine ima več skupnega z enim Poljakom, kot pa z nekom iz 1000km oddaljenega Donbasa ali Krima.
Kaj pa nam je EU drugače, kot bivša SFRJ, razen da smo umeli v sfrj več besede pri odločanju kot jo imamo v EU ?Koncept evropa kot unija ti je neznanka.. ne mešaj tega in vleči vzporednice s SFRJ.
Ja res, propaganda je tu pomembna. Včasih so propagirali, da je sfrj naša domovina, danes otrokom pravijo, da je EU naša domovina.Nisem premlad. Le, da sem takrat bil premlad za dojemanje tega na način, kot so zadevo propagandirali v šolah in drugih javnih ustanovah. Razen za največje jugofrike, že takrat to ni držalo, še manj to drži zdaj. Domovina je bila republika, v kateri si se rodil, propagandiranje SFRJ kot skupno domovino vseh, pa je bil samo pesek v oči. Resnico smo spoznali kasneje.
Ma od kje pa to trdiš? Evropa je kontinent. Evropska unija je politični stvor, še manj obvezujoč kot nekdaj SFRJ in kot tako niti EU niti SFRJ ne more biti domovina.
Nismo. Od kje spet ta zabloda? Nobene zaveze ni, lahko se vsaka članica odloči, da pomaga tudi samo v zaledju brez nastopa na fronti.
Mene, ki nisem vojak, ne bodo mobilizirali za borbo v tuji državi. Od kje ta zabloda?
Točno prav si napisal, države EU in ne EU niti ne NATO. EU se lahko odloči, komu bo pomagala, niso samo članice EU upravičene do pomoči. Po tvoji logiki, potem niti ne bi pomagala afriškim državam?
Geografsko gledano je Ukrajina bolj Evropska kot Rusija. Tudi interesno gledano, je za obe strani, tako EU kot Ukrajinsko boljše, da se skupaj povežeta, kot pa da bi se Ukrajina na Rusijo, konec koncev so to izrazili že Ukrajinci sami.