Ne skapirate, da bo on nekaj napisal vedno zadnji? Pameten odneha nor nadaljuje. Se že sprašujem, kdo je nor 
Govorila sva o propagandi, ki jo izvaja oblast, kaj je sedaj domovina. In kaj piše na sliki, kaj je sedaj naša domovina ????Izgleda ne znaš brat. Na sliki, ki si jo ti prilimal, piše precej jasno, verjetno vsakemu drugošolcu že, saj piše "to ni država, ki bi nadomestila obstoječe države" in "je več kot katerakoli mednarodna organizacija".
Jugoslavija je bila republika.. sej veš.. SFRJ. Ni bilo SFDJ.
Zahodni Ukrajinci so rojeni v Ukrajini. Krim ni ruski, je ukrajinski, torej so tisto ukrajinci. Logično.
Torej, Madžarska je suverena, kljub temu, da je v EU. Slovenija ni siverena, ker je v EU??? Si padel na glavo ti ali mi vsi?
Smisel NATO je obramba, kakopak. Ampak ti govoriš pa o napadu. Mogoče bi ti dal prav, če se držimo, da je napad najboljša obramba. Mpak mislim, da nismo še sproducirali takno doktrino.
Meni na pašaportu tudi piše Evropska Unija. Ampak bolj z majhnimi črkami. Z večjimi piše Republika Slovenija. Poleg tega, če si kdaj odprl pašaport, ni nikjer več omenjena EU, kot organizacija držav, niti ni EU prisotna za nobeno od določil. Pašaport je še vedno slovenski in za nas slovence veljajo drugačna pravila potovanj v nekatere države, kot npr za Italjane.
Motiš se ti, nobena država članica NATO v boj v tujo državo ne pošilja mobiliziranih civilistov. GRejo izključno profesionalni vojaki, pa še to ne kar vsi povprek. Verjetno ugovor vesti lahko deluje v Ukrajini, to ne vem. Ampak me v bistvu ne moti, če ne deluje. Njihova država, njihova stvar. Sicer pa enako mobilizirajo tudi v rusiji, kar z ulic in diskotek potegnejo ljudi.. bedno ja in kljub temu jih ni dovolj tudi v rusiji ne.
Kaliningrad je od boga pozabljeno zabačeno selo.
Tisti ki nadaljuje?Ne skapirate, da bo on nekaj napisal vedno zadnji? Pameten odneha nor nadaljuje. Se že sprašujem, kdo je nor![]()
Boš poročal za novembrsko in vse naslednje.cca 5%-1'% manj kot lani. oktobrska je tudi bila tam 10% manj kot lanska.
Razen če si zgrešil sliko, potem na tej sliki ne piše nič takega, kar ti pišeš, piše pa tisto, kar sem ti jaz napisal.Govorila sva o propagandi, ki jo izvaja oblast, kaj je sedaj domovina. In kaj piše na sliki, kaj je sedaj naša domovina ????
Beri zgoraj. Poleg tega rojen v EU ne obstaja, saj EU ni država, pač pa organizacija.Saj če si rojen v EU, je tvoja domovina EU. (preberi sliko) In ko bo EU napadena, jo boš branil.
Popolnoma si se zaplezal.Slovenija ni več suverena država, ker smo z spremembo ustave l.2003 del suverenosti prenesli na EU. Saj pri Madžarski je najbrž enako. Ampak ni bil problem tu, Madžarska je bila kaznovana za nestrinjanje z stvarjo, kjer ima pravico, da se ne strinja. amo njeno sestrinjanje ni bilo povšeči nekaterim drugim v EU. Če ima država v neki stvari pravico veta, potem ne sme biti kaznovana, če to veto izkoristi.
NATO vojska aktivno napada rusijo? Zabloda na kubik?Nobena članica nata ni bila napadena s strani Rusije, ampak vseeno se nato vojska aktivno napada Rusijo. Pa na mi sedaj o prostovoljcih, ki so bili iz nato vojske sunjeni v rit in shekajo satelitske podatke, pa Himarse so kupili na boljšjaku, da s pomočjo satelitov pošiljajo rakete na cilje v rusiji.
Na jugoslovanskem pašaportu je bila omenjena Slovenija?Kot da je sedaj pomembno s kako velikimi črkami ti kaj piše na pasportu. Pa če je z malo manjšimi pa kao ne velja ???? pa ne piše tam samo slovenija, piše tudi Spodnji duplek.
Na Jugo pasportu ni nikoli pisalo "neuvrščeni"
Svojo himno ima tudi vsak nogometni klub, pa to še ni država. Imajo celo svojega predsednika pa vseeno NK ni država. In ugani neverjetno, celo volitve imajo nekateri, saj izvolijo predsednika.EU je država, ima svojo ustavo, himno, zastavo, parlament, vlado, predsednico vlade, predsedstvo, svoj denar, vojsko (nato), volitve... vse kar država mora imet. A mogoče še kaj manjka, da bi bila država? In tudi na pasportu ti tudi piše Evropska Unija.
Torej trdiš, da bomo šli mi vsi v ukrajino se bojevat?Aha, ugovor vesti ne deluje v svetilniku demokracije. In ko bo šlo zares tudi tisto, kako država ne mobilizira civilistov za boj ne bo delovalo - tako kot v Ukrajini ne deluje.
Ne samo za Ukrajino, še za Gruzijo se boš boril, (ki je bila takrat, ko sm js hodil v šolo še azijska država, najvišja gora v Evropi pa Mt Blanc. ) takrat, ko se bodo oblastniki tako odločili.Motiš se ti, nobena država članica NATO v boj v tujo državo ne pošilja mobiliziranih civilistov. GRejo izključno profesionalni vojaki, pa še to ne kar vsi povprek. Verjetno ugovor vesti lahko deluje v Ukrajini, to ne vem. Ampak me v bistvu ne moti, če ne deluje. Njihova država, njihova stvar. Sicer pa enako mobilizirajo tudi v rusiji, kar z ulic in diskotek potegnejo ljudi.. bedno ja in kljub temu jih ni dovolj tudi v rusiji ne.
,
- na sliki piše, da je Evropa naša domovina, tako pač sedaj učijo.Razen če si zgrešil sliko, potem na tej sliki ne piše nič takega, kar ti pišeš, piše pa tisto, kar sem ti jaz napisal.Moja domovina je Slovenija. Tu sem se rodil, tu živim, mogoče bom tu tudi umrl
Beri zgoraj. Poleg tega rojen v EU ne obstaja, saj EU ni država, pač pa organizacija.
Popolnoma si se zaplezal.
NATO vojska aktivno napada rusijo? Zabloda na kubik?
Na jugoslovanskem pašaportu je bila omenjena Slovenija?
Svojo himno ima tudi vsak nogometni klub, pa to še ni država. Imajo celo svojega predsednika pa vseeno NK ni država. In ugani neverjetno, celo volitve imajo nekateri, saj izvolijo predsednika.
Torej trdiš, da bomo šli mi vsi v ukrajino se bojevat?![]()
Ma ti ločiš med Evropo in Evropsko unijo?- na sliki piše, da je Evropa naša domovina, tako pač sedaj učijo.
No comment, ruska propaganda ti je oprala pamet.- Da, nato aktivno napada Rusijo, razen če verjameš tisto o o prostovoljcih, ki so bili iz nato vojske sunjeni v rit in shekajo satelitske podatke, pa Himarse so kupili na boljšjaku, da s pomočjo satelitov pošiljajo rakete na cilje v rusiji
Ja tam kjer je pisal rojstni kraj.Na jugo pasportu je bila slovenija omenjena, res pa da ne na platnicah.
Kot mobiliziran civilist sigurno ne. NATO ne predvideva te možnosti sploh, pa tudi v državnih statutih je to omenjenjeno da ne. Saj govorimo o civilistih, de?Ne trdim, da se bomo vsi šli za ukrajino bojevat, še nekaterim Ukrajincem se ni treba - npr če si bogat, če plačaš, si otrok od kakega politika...
Bo pa marsikdo moral it, če bo to potrebno. Ali bo potrebno ali ne, pa ne boš odločal ti, ampak bodo odločili v EU in natu.
Daj že enkrat povej, kaj še manjka Evropski Uniji, da bi imela, kar država potrebuje ?????? In kaj nima, kar imajo vse druge države. ??
Js že ločim me evropo in EU, samo izgleda da pisec besedila na sliki to ne loči. Je pa iz teksta razvidno, da je govora o EU.Ma ti ločiš med Evropo in Evropsko unijo?
No comment, ruska propaganda ti je oprala pamet.
Ja tam kjer je pisal rojstni kraj.
Kot mobiliziran civilist sigurno ne. NATO ne predvideva te možnosti sploh, pa tudi v državnih statutih je to omenjenjeno da ne. Saj govorimo o civilistih, de?
Verjetno pisec besedila ni računal nate, ki boš vse narobe zastopil.Js že ločim me evropo in EU, samo izgleda da pisec besedila na sliki to ne loči. Je pa iz teksta razvidno, da je govora o EU.
Torej trdiš, da sem se rodil v Sloveniji in uspem pridobiti ruski potni list, je moja domovina rusija?Ampak nima veze, če bi imel ti prav, bi moralo pisat, da jr Slovenija naša domovina. Domovine se pač menjajo, nekateri starejši primorci so jih že imeli več kot pet.
Ne tam, kjer je rojstni kraj ampak tam, kdo pasport izdaja.
Najprej sem civilist. Mobilizacija civlistov je možna samo za boj v lastni državi. Če bi se kot tak šel boriti v Ukrajino, potem bi morala Ukrajina pohopsat Slovenijo.Ko si mobiliziran, nisi več civilist
Nič ne kaže, da imaš ti prav.Ampak o tem, kdaj je potrebno ne boš odločal ti, ampak bodo v Bruslju.
Najmanj kar ji manjka je en vzvod, da se jo porine iz organizacije naprej. To pa morda nekoč bo, ampak verjetno ne bova dočakala... sej veš, NWO pa to.Kaj ji po tvoje manjka, da bi postala država pa nisi povedal?
Kaj pravite, je prav, da tudi mladi dobijo priložnost, da branijo domovino pred sovražnikom, namesto da žurajo po diskotekah v Kijevu?V pogovoru za Reuters je Blinken dejal, da mora Ukrajina za vojno proti Rusiji pridobiti mlajše ljudi, stare od 18 do 25 let.
mirsi a si ti dejansko motem a se zgolj delaš? sprašujem ker take kvote majo tebi všečni rdečkarji že kar nekaj časa v uporabi pa nisi ravno zgovoren. Pa to da gredo na fronto da lahk položnice plačajo tudi....blo kar precej zgodb. Pa tvoji pašalukarji tudi take in podobne scene prakticirajo.... Sicer pa majo opcijo da Kosto vpokličejo, on bi brez težav rdečakrej naučil kozjih molitvic, pa tudi leta niso neka težava v tem primeru. Kaj pravišKaj pravite, je prav, da tudi mladi dobijo priložnost, da branijo domovino pred sovražnikom, namesto da žurajo po diskotekah v Kijevu?
A v svetilniku demokracije še ne poznajo ženskih kvot, pa enakopravnosti spolov?![]()