VL čefur

Nekaj me je zaščemelo v anusu, se mi je kar zdelo, da nekje o meni teče beseda.
srce-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zanimivo, da izkorišča tvoje RL podatke, ko pa vsi poznamo njene.

Sej to je smešno. Nekdo si na vsak način želi tvoje RL podatke. Zakaj? Če ti kakorkoli škoduje lahko ti dobiš kadarkoli njegove in vrneš uslugo.

hysterical-1.gif
. Pa briga me. To so stvari, ki jih pač izveš sproti.
Itak pa vseeno, v tej temi ne bom razpravljala, ker je primitivno to, da se obtožuje uporabnika, ki nima veze s tem, to ni lepo in to ni pošteno.. Razumem zajebancijo in podjebavanje, obtoževanja pa ne maram in bi bilo lepo da se opravičiš alkotu, ker si ga nečesa obtožil.

To ste pa čefurji, sam serjete, lažete, štale delate...

Jaz v tej temi ne sodelujem več, ker je bolano, res bolano, da nekoga javno obtožiš, pa nisi prepričan če imaš prav.

Tebe je mogu pa en čefur ornk nategnit in potem odvržt kot rabljen kondom.
evil.gif

Ti pišeš o neki poštenosti, lepem ravnanju in primitivnosti določenih uporabnikov, obenem pa si dovoliš žalit vse po vrsti in ko ti kdo napiše kaj nazaj, se na vse pretege trudiš zbrskat nekaj osebnih podatkov, da lahko potem folku groziš po zasebnih sporočilih - how low can you go?! Zakaj ti pride do živega, ko nekdo komentira tvojo virtualno podobo? Večina folka te itak ne pozna v živo, čemu torej vsa ta zamerljivost in skrb za tvojo podobo na internetu pa bolna želja po ustrahovanju in maščevanju?? A ni važno to, da v RL vse štima?!

Resno ... Koji ku.rac tebe in kogarkoli na tem forumu briga kako je nekomu ime, kje živi in kaj dela???!!!!

fun-290.jpg

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
LOL

Bičovka, ti pa tud nisi Slovenka, a ne? Sej ne, da bi me motilo, sam vprašam ... ker se vid z Lune.

Čeprav, overall, ne morem reč, da si kaj napačnega napisala...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
LOL faca

drugač se pa men Maci zdi kul, ker si upa napisat kaj, kar si ostale sive miške ne upajo
tongue-1.gif

zdaj pa kar po meni
tongue-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Te držim za besedo ..v kratkem
wink-1.gif

ti Ibro (softi) si pa res en softič, da te ena bejba tko uspešno zjebe, da moraš zdaj to deliti z nami
hysterical-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Samo ne bit "brumen" in drži besedo ... če ne veš, kaj to pomeni, kar vprašaj
evil.gif

Drugač me pa ti kr drži za besedo. Kajti jaz tebe ne morem ...
wink-1.gif

Pa
nahrung002.gif
dan ti želim.

Nazadnje urejeno:

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ti Ibro (softi) si pa res en softič, da te ena bejba tko uspešno zjebe, da moraš zdaj to deliti z nami
hysterical-1.gif

Ne vem, zakaj sem že pred časom dobil občutek, da se onadva že mal brusita ... tuki pa zganjata dramo?
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
problem nastane, ko ni več tako. Ko v RL ne štima več vse. Potem se je najlažje znest nad nekom v VL.

pač enim se je spet zbrisala meja med RL in VL. Pa sej ni prvič...

Sicer pa, če se prav spomnim so stargadedca tud na tak način odgnali? sicer so res podobnosti z softijem, sam se ne spomnem, če je stardec tok grdo pisal...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nisem razumel..a grdo pišem, maš kaj proti meni in mojim prispevkom..

odpri anketo v novi temi
naj se softi spelje ali ne. bom upošteval željo ljudstva

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.478
5.680
113
V bistvu je blo isto! Stardecu so javno objavl podatke in je bla štala!

Zabavna sta (bla) pa oba

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
It wasn't me.
pozdrav.gif
Jazst tudi ne. Omenjenega imena se ne bi niti spomnil, ko pa sem ga prebral, pa sem si osvežil spomin.