VL čefur

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
..... tastar, slovenija je full majhna, alter še manjši, podatke nekoga dobit pa je najlažji način, zato ne rabim nobenega alkota ...

.

Ata star dec? Tudi on je imel mačjo pasjefobijo
e015.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Stari sem mislu na začetku da te je patriot razpizdil
cry12bpy.gif

P.S.: kaj pa podatki od straga deca ki sta jih vidva z družetom veselo delila na forumu???
grims-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Vedno obstaja verjetnost, da se razkrinka tvoja VL identiteta, tako da se preveč ne sekiraj. Zame tudi vsi vedo, da mi je ime Rado in delam na Ministrstvu za zdravje, imam psa dalmatinca in Golfa IV SDI.

Nehi lagat. Nimas vec golfa, ampak toyoto
evil.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zanimivo, da izkorišča tvoje RL podatke, ko pa vsi poznamo njene.

Sej to je smešno. Nekdo si na vsak način želi tvoje RL podatke. Zakaj? Če ti kakorkoli škoduje lahko ti dobiš kadarkoli njegove in vrneš uslugo.

hysterical-1.gif
. Pa briga me. To so stvari, ki jih pač izveš sproti.
Itak pa vseeno, v tej temi ne bom razpravljala, ker je primitivno to, da se obtožuje uporabnika, ki nima veze s tem, to ni lepo in to ni pošteno.. Razumem zajebancijo in podjebavanje, obtoževanja pa ne maram in bi bilo lepo da se opravičiš alkotu, ker si ga nečesa obtožil.

To ste pa čefurji, sam serjete, lažete, štale delate...

Jaz v tej temi ne sodelujem več, ker je bolano, res bolano, da nekoga javno obtožiš, pa nisi prepričan če imaš prav.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sem nekje zasledil omembo osebnega imena nekoga tvojih, pa se ne morem spomnit, kdo je bil, iskalnik pa ne da rezultatov...

Edit:našel-kdo drug kot BMW fahrerka.
bonk.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Lepo bi bilo, da se tudi ti pobereš s foruma in s seboj vzameš komplet cigu migu kola pa tega ne bomo doživeli. Kaj pa zdaj?

Drugo, Mekani je lepo napisal, da si omenjala osebne podatke, ki jih pozna samo Rudolf, torej?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
da razbijemo monotonijo

par ljudi pozna par podatkov, podmožica tega para pozna še kako zadevo več-. iz te podmnožice ki pozna več, jih nekja..1 ali več pozna tudi tebe in se 'druži' s tabo.

za več verjamem, d ane bi delili naprej, za 1 nisem siguren.

lahko pa ti poveš kdo je bil in opereš rudija krivde. v tistem trenutku se opravičim

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Izdajica, odpadnik, kvizling, proti virtualni element....sram te bilo.....pfeej
tongue-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Jap.. z devilom sva tugo furala, pa zakaj ne bi mal softija dala jebat - sva si mislila