K4 ali K5 bi jaz vzel.Ojla za doma rabim en wap. Vglavnem se bo uporabljal za pranje avta in terase in koles. Fajn je da je moznost priklopa prikljucka za snow foam
Kaj je sedaj price/performance?
K4 ali K5 bi jaz vzel.
Isto najprej en lavor, potem K5 in potem K7.Manj kot k5 sploh ne glej.
Jaz sem lani najprej kupil k3 in sem se ga kmalu znebil, ker je bil cisto presvoh in sem kupil potem k7, kateri pa je ok.
Kupil lani K3....če bi vedel prej (alupumpa) bi vzel K4 @minimum....
jaz imam K4 in je zame čist kul.
ja, rje z BMW-ja ne spraviš
jaz ga imam za teraso prat, in je super
sem mislil, da te to jezi
Opelica ni rjava? Pa si se ulegu pod njo pa očale gor dal?
Ne ga lomit, K5 je ze dovolj, K7 pa skor premocan, sem dobil lak dol iz avta Mejduš da moram dat strihat haubo+odbijac+grb na tablici sem zbrisal s tem...Karcher “hobby” rumen program je brezveze, razen k7 je se kolikor toliko.
Ce mislis kupit neko noname znamko, vzami v lidlu ali hoferu to kar imajo, neka china firma, ki sicer dela nekaj let, edino glasen je ko satan...pa ima tam 150 pritiska, prek 2000 W in dober pretok...pozabil znamko.Kaj pa čistilci Lavor, Bosch, Husqvarna? Koliko so ok? Vzel bi nekaj do 300€ (to je res max, raje manj), za čiščenje avta in ploščic. Karcher baje ni baš nekaj, razen profi robe, slišim da se dosti kvarijo.
V Bauhausu je 5 let garancije na čistilce?
K5 je vrh glave za doma. 50 min ga lahko tiščiš v kosu (ajd kdo to dela?). Oprere od avta, tepiha, dvorišča,.....