mah, povej kdaj imaš rojstni dan, tisti priključek ti jaz kupimPočas soforumaš....
Jst mam K3....pa še priključek iz bajte mi fali
priključek mam tud jaszt.......ti prid kopat pa steno prebijatmah, povej kdaj imaš rojstni dan, tisti priključek ti jaz kupim
Torej od k2 do k7
preden obrnem internet, a so kje sedaj akcije
sory, kopam pa ne. rekel si da nimaš priključka. sem mislo da imaš vse drugo perajt, nimaš pa priključka, pa si se mi zasmilo...priključek mam tud jaszt.......ti prid kopat pa steno prebijat
No ddv si ne bim mogel odbijati, takoda bompolna cena.Jaz sem kupoval lani septembra na mimovrste so imeli neko akcijo in sem dobil k7 full control home verzijo za 398€ minus davek in me je prislo tocno 326,12€ brez ddv.
No ddv si ne bim mogel odbijati, takoda bompolna cena.
Koliko vode pa rabis za avto oprat? Sem razmisljal, da nalijem toplo vodo v en sod in probam oprat, ce bo kaj bolje slo..Meja je K4
Jaz moram do svojega (za pranje avtov) še prej potegnit priključek iz hidroforja.........K4 lahko že sam vn vleče iz soda (kjer ni škoda deževnice)
Fora je da K4 naj bi lahko že vodo vlekel sam iz soda.... K3 pa rabi cev pod pritiskom...Koliko vode pa rabis za avto oprat? Sem razmisljal, da nalijem toplo vodo v en sod in probam oprat, ce bo kaj bolje slo..
pa ste sigurn da K3 tega ne zna/zmore?Fora je da K4 naj bi lahko že vodo vlekel sam iz soda.... K3 pa rabi cev pod pritiskom...