Zelo ugodno, ni na zalogiKärcher Visokotlačni čistilec K7 Full Control Plus
S Kärcher K 7 Full Control Plus napravo bo tlak ustrezen in vedno pod nadzorom. Raven tlaka, ki jo nastavite na Multi Jet razpršilni cevi 3 v 1, lahko regulirate na pištoli z gumbi +/-, preverite pa s pomočjo LCD prikaza – za maksimalen nadzor za vse vrste površin. Pri preklopu med visokotlačnim...www.telekom.si
To je verjetno ugodno?
Torej 350+DDV?
Če prav vidim je to dražje, kot na enem izmed slovenskih linkov, ki so bili v tej temi (Gitas? za 406,26 € z DDV).
To je koj za kupit, če se pride zraven..govora je bilo v zadnji postih o full control plus... sem samo naslov pogledala, ne poznam vseh opcij in kombinacij ter kako poimenujejo vsako reč posebej. tole je copy/paste s kataloga, da ne bo nesporazumov.
Videti je identično kot je bil prej Workzone, ki je bil v prodaji v Hoferju. S slednjim sem bil sam (dokler je deloval) za ta denar zelo zadovoljen, meni je potem ravno malo pred iztekom 3 let garancije začel spodaj v napravi puščat vodo in so mi vrnili kupnino.Kakšno mnenje pa o tem Ferrex čistilcu? Na papirju ni tako švoh...
Sem videl da ga še imajo v eni od trgovin.
govora je bilo v zadnji postih o full control plus... sem samo naslov pogledala, ne poznam vseh opcij in kombinacij ter kako poimenujejo vsako reč posebej. tole je copy/paste s kataloga, da ne bo nesporazumov.
K7 danes v jagru za 410, FC Plus.