Prvo sem dobil klic z datumom da so izdali napotnico za kardiologa (pregled in UZ srca).Apollo8, poročaj, kako je bilo, kaj si dobil ...
Pol sem sel do prijatelja zdravnika internista in za cas do obiska osebnega zdravnika (ki trenutno nima kartona niti ga se nikoli nisem videl - nekdanja je sla v pokoj, ce mam kako tezavo pa se prej zmenim s kom od prijateljev kot pa da iscem kdo koga nadomesca v ZD) dobil amlewel 4/10/1.25
In vestno preberem navodila in not pise
Zdravilo Amlewel skupaj s hrano in pijačo
Najbolje je, da zdravilo Amlewel jemljete pred obrokom.
Ljudje, ki jemljejo zdravilo Amlewel, ne smejo uživati grenivkinega soka in grenivk. Uživanje le-teh lahko povzroči zvišanje ravni učinkovine (amlodipina) v krvi, kar lahko povzroči nenapovedljivo povečanje učinka zdravila Amlewel na zniževanje krvnega tlaka.
In pomislim “kdaj sem sploh nazadnje grenivko? To niti ponesrec ne morem pojest”.
Par ur kasneje... se dobim z mojo in njeno prijateljico v lokalu in pijeta aperol... a bos tud ti mal, jz ne morem... ok... spijem pol tistega... 10 min kasneje moja: ampak zanimivo to z grenivko, mi je rekel da nima pomarance pa tud kr dobro izpade...
Jz gledam a me zafrkava, kako ve, ker ji nism nc govoril...
Ne pac par ur po tem ko sem to bral sem pac spil pol deci pijace kjer je bla faking grenivka not...
Jz bom loto zacel igrat...to se v filmih dogaja ne pa v real lifeu