Zakaj prekleta, če so ti zdravila znižala pritisk, pa še bolje spiš?Nevem.....pred zaznavo problema sem vedno težko zaspal.....ker sem rabil več časa da se je telo umirilo...nisem niti se obremenjeval ker sem bil navajen od zmeram
Ko sem dobil zdravila za nižanje tlaka je bila prva stvar ki sem jo opazil da sedaj pa lahko normalno zaspim
Prekleta farmacevtska mafija
Meni je moj kardiolog reku, da so pomembne "dodatne" sestavine. Ene ščitijo jetra, ene ledvice, ene oboje, ene želodec, ene nič, ene... Pa ti da kardiolog pač tisto, ki ti najbolj odgovarja in ima najmanjše posledice za telo. Kardiolog, ne splošni/družinski zdravnik...In zakaj potem 100+ zdravil proti znižanju pritiska, ki ne vsebujejo več kot 5 različnih učinkovin, če ne zaradi farmacevtske mafije?
Ne delaj reklame, ker ima to zdravilo nekaj strani posebnih opozoril.Tako po domače pa je (za vecino pacientov, ne vse!) najboljsi Diovan (narejen v fabriki kjer nimajo kitajskih sestavin, kar v primeru Slo velja!). Dela hitro, poleg tega krepi srce, deluje deloma viagrično (oz bolj tocno- Cialično) in redko povzroca stranske ucinke. Je pa jeba, ker moras jemati redno (vec kot 1 ali 2 napaki ne odpusca!) Je pa prisel na slab glas, ker je v vecini fabrik imel kitajsko sestavino, katera naj bi v veliko primerih vodila v hudo pizdarijo....
V aktivni substanci ali pomoznih? Kontrola organov bila fail? Snovi na to temo za podebatirat vec kot zadosti...Slo je za necistoce
Hudo, s taksno dieto bi si pa se sam sel zile rezat...Dieta pri visokem krvnem tlaku
Dieta pri visokem krvnem tlaku - Abczdravja
Krvni tlak je dober pokazatelj zdravega srca. Če ga imamo v mejah normale (140/90 mmHg), pomaga preprečevati srčni napad in... Preberi večwww.abczdravja.si
Kaj te pa moti pri tej dieti? Nr zdi se mi preveč zahtevna.Hudo, s taksno dieto bi si pa se sam sel zile rezat...
Nekaj zanimivega ze pise, ampak bi moral imeti 200+, da bi to poizkusil. Pa se takrat najprej ocitne zadeve (gibanje, stres,...).