Višina plačila za vrtec in premoženje na s.p.-ju

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
pri meni avta ni upoštevanega......................?????
ali so kakšne meje kdaj se upošteva in kdaj ne?

Voziš staro kripo kot jaz.

Drugače pa-še se najdejo luknje.
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.826
113
Za katero leto gledajo podatke za odločbe katere sedaj prihajajo. Prej je bilo do 30.3 so gledali 2 leti nazaj, po 1.4 pa eno leto.
Je sedaj še isto?

PS: Ves dinar, nepremičnine in motorna vozila na sorodnika iz BIH, pa je
smile-1.gif
.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Še kaj drugega pogledajo.

Danes so klicali ženko, kako je kaj z počitniško prikolico, ki jo imamo.

Bi jo radi upoštevali v premoženje, pa je ni v eurotaxu, pa je edina v SLO pa jih zanima kok je kaj cena tega po našem mnenju.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Za katero leto gledajo podatke za odločbe katere sedaj prihajajo.

2010, odločba prišla včeraj.

Kako je z dohodnino? Midva sva oba plačala, če bi dobila nazaj, bi se štelo kot dohodek?

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Ali se šteje v maso tudi varčevanje (namensko - preko stanovanjskega sklada)?

Ko ga bo konec se potem enostavno dvigne fse in hop v avstrijo na varčevalno knjižico? Je to rešitev?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.118
6.947
113
pri taščici
veselica bo, ker bo očitno treba za "pol leta" nazaj razliko plačat. Razmišljam da bi temu oporekal.
Sicer pa glede na to da sem po 2x popravljal odločbe o dokladih (popravek po telefonu so narobe razumel,sem moral s "popravljeno" odločbo iti na CSD, da so prav napisali tistih nekaj dohodkov), sem prepričan da tudi tokrat ne bodo zadeve skupaj speljali ko bodo imeli še cel kup drugih zadev v odločbi zajetih in ne samo plače, bolniške in porodniške.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Great! Imaš sredstva za reševanje stanovanjskega problema in si "bogataš"? Če imaš pa stanovanje in nimaš zaposlitve si pa revež?

F.cuking great!

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.826
113
A se varčevanje na banki šteje 2x:
- obresti kot dohodek
- depozit kot premoženje, katerega ti še enkrat štejejo po 3,4% ali nekaj takega

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
No, tisti ki imate hiše preverite kako so vam spisali odločbo. Na lastne oči sem videl, da frendu niso upoštevali hiše (ker po kvadraturi je pod njihovimi normativi), so pa mu računal (PAZI!!!) parcelo na katerem leži hiša. In to celotno brez, da bi odštel površino stavbe.
bonk.gif

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Vidim, da imate vsi kar nekaj premoženja, za katerega bom in boste plačali davek.Srečni vsi tisti, ki živijo v pufih, so upravičeni do subvencije.Najbolj pa verjetno financ minister, ki ima 300000€ pufa.
Bolj si priden, manj si vredenj.Narobe svet.
uf-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tudi ženi so upoštevali vrednost parcele, na kateri stoji hiša. "Parcelo", kjer živimo, sestavljajo 3 parcele, ta je daleč največja a so jo ocenili najmanj. Tam kjer je vrt in dovoz, je vse več vredno.
Sem lastnik 1/3 družinske hiše, v kateri pa ne živimo. So upoštevali 80% vrednost GURSa in razdelili na 3 dele.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.118
6.947
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik tdi pravi:

Bolj si priden, manj si vredenj.Narobe svet.
uf-1.gif
Bolj si šparoven, več boš plačal...

Imajo sploh kakšen rok do kdaj naj bi izdali odločbe. NY 2013?2014?
Če mi bodo za več kot en razred dvignili vrtec, ne doplačam razlike, otroka pa tisti dan izpišem in ga pošljem k babici. prodam stanovanje v LJ in kupim 2x večjega v okolici babice.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Eh, ko bo potrebno plačat za vsakega otroka bo takoj dovolj prostora, saj jih delomrzneži potem ne bodo več vozili...

Sem se pa danes zelo nasmejal v vrtcu, so dali obvestilo, da vrtec brezplačno organizira tečaj slovenskega jezika za starše otrok. Očitno imajo probleme s komuniciranjem
smile-1.gif

Me prav zanima obisk tečaja

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.826
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Eh, ko bo potrebno plačat za vsakega otroka bo takoj dovolj prostora, saj jih delomrzneži potem ne bodo več vozili...

Sem se pa danes zelo nasmejal v vrtcu, so dali obvestilo, da vrtec brezplačno organizira tečaj slovenskega jezika za starše otrok. Očitno imajo probleme s komuniciranjem
smile-1.gif

Me prav zanima obisk tečaja
Mene bolj zanima, če bodo organizirali brezplačno varstvo na 18-tega...
grin1.gif