Recimo jaz imam z crew listo že kar takoj probleme. Med drugim sem tudi motorist in me med dopustom pride pogledat kup kolegov in seveda se popoldan spodobi malo zapeljat naokoli ali pa malo tubo potegnit pa smučke, ampak kaj, v listi imam vpisane punco brata njegovo ženo fotra in mat, je to že pet ljudi, tam še kakega spoznam je to že hitro 7, pride družba kolegov je to že 15. Peljem pa lahko 16 ljudi na crew listi. Potem čoln posodim bratu za njegov dopust in kaj se zgodi nikogar od svojih kolegov ne more peljati. Razlaga zakaj je potrebna crew lista je ta da če se zgodi nesreča da vedo koga iskati ... MALO MORGEN, otrok do ne vem katerega leta ni potrebno vpisati. Pa je.be se men če mene ne najdejo če se kej nardi, moja otroka naj rajš iščejo, aja jih ni v crew listi.
straškem je pavšal 2800€ v pavšalu je 6 oseb, ni važno kdo, če jih je prijavljenih več kot 6 ostali plačajo normalno. Sedaj imamo prikolico v fažani, je pavšal 1300€ v pavšalu je 6 oseb katere se mora vpisati ob podpisu pogodbe, vsi ostali plačajo normalno kamp. Se pravi tukaj spet kratko potegnem. Prijavljeni so foter, mat, brat in žena, nečakinja in njen dec. Jaz in moja ter sestra in njen dec bomo lepo plačali normalno kamp čeprav bomo v prikolici samo dva odrasla in dva otroka.
Črni čarterji so še vedno, ko si sposodiš čoln ti stric reče, da če te ustavi kapetanija da jim rečeš da ti je čoln prijatelj posodil za popoldan.
Sem pa bil letos prvič v italiji na plaži in moram reči da sem bil presenečen kot da bi v pravljico prišel. Edina napaka za moje pojme je bila ta, da z čolnom ne bi mogel priti zraven. In vv prihodnje bom definitivno gledal italijanske plaže če bom našel kaj cenovno primernega.